free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αθλητική Ενημέρωση Γονέων με «λάμψη» Τάκη Φύσσα

Ο Πρωταθητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το καλοκαίρι του 2004 παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εξαίσιας τελετής που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων.

 

 

 

 

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την λάμψη, που μπορεί να μεταδώσει σε μία κοσμική τελετή η παρουσία ενός Πρωταθλητή Ευρώπης, όπως του Τάκη Φύσσα, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής η Αθλητική Ενημέρωση Γονέων  στα Βριλήσσια!

Συγκεκριμένα, στις 7 μ.μ. θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων  θα διεξαχθεί η πολύ όμορφη τελετή, που αφοράτην σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση, αλλά και το πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον τομέα της άθλησης από γενικότερη σκοπιά.

Στην εν λόγω αθλητική ενημέρωση Γονέων θα λάβουν μέρος αρκετοί ομιλητές , όπως αθλητικοί ψυχολόγοι, διατροφολόγοι , ορθοπεδικοί, αλλά ακόμη κα γυναικολόγοι.

Η πανέμορφη τελετή αναμένετι ανα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και λάμψη με την παρουσία του Τάκη Φύσσα.

Ο διεθνής παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και Πρωταθλητής Ευρώπης με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το καλοκαίρι του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας αναμένεται να δώσει το δικό του στίγμα και σίγουρα η τοποθέτηση του νυν διευθυντή των τμημάτων ακαδημιών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι άλλοτε τεχνικού διευθυντή της Εθνικής μας ομάδας αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Related posts

Χαλκηδονικός – Νέα Σμύρνη 2-2

admin

«Βαθμός» στο Γουδή για Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

Παρελθόν ο Σταματάκης από τον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος