free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Ένας ακόμη τελικός με Ιάσωνα»

To στίγμα του για την επόμενη πρόκληση που περιμένει την ομάδα του, έδωσε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσς Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

Την ευκαιρία να ξεγλιστρίσει από τις επικίνδυνες θέσεις του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ απώλεσε η Αγία Ελεούσα με την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στον Φοίνικα Περιστερίου

Η «Σάντα» παρά το γεγονός ότι ανέτρεψε το γρήγορο 0-1 και είχε τον έλεγχο του αγώνα με το υπέρ της 2-1, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί με τα τέρματα των Δημήτρη Τσιαβού (55’) και Άρμπερ Τζουμανάι (57’), εντούτοις δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμά της, με άμεση συνέπεια να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στο 83’ από τον Εντιαγιέ και να απωλέσει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το έναυσμα για το επόμενο εξίσου πολύ δύσκολο παιχνίδι που περιμένει την ομάδα του εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ιάσωνα:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι που δώσαμε απέναντι στον Φοίνικα Περιστερίου, μας έμεινε η πίκρα ότι δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε το πολύιμο προβάδσισμά μας, δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά. Αυτό το παχνίδι, όμως ανήκει στο παρελθόν κι οφείλουμε να στρέψουμε την προσοχή μας στην επόμενη δύσκολη αγωνιστική υποχρέωση, που μας περιμένει κόντρα στον Ιάσωνα, που αποτελεί για εμάς έναν ακόμη τελικό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει έντονο τον χαρακτήρα ντέρμπι, αφού και ο προσεχής μας αντίπαλος προέρχεται από την Α’ Κατηγορία και θα πρέπει να επιδείξουμε ιδιαίτερη προσοχή» 

 

 

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα»

Kώστας Παλαιολόγος

Δείπνο ενότητας για την παραμονή στην Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε με τον Παναγιώτη Καλαϊτζίδη και τον Αντώνη Αθανασόπουλο η Αθηναϊδα