free page hit counter
18.7 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Η UNION EUROBANK 5-0 την Δόξα Νέας Σμύρνης

Συνεχίζει να καλπάζει και στο Ανεξάρτητο Εργασιακό Πρωτάθλημα η ομάδα της UNION EUROBANK που έκανε το τρία στα τρία.

Ειδικότερα, για την 3η αγωνιστική το συγκρότημα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου, στο ματς που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (30/11) στο Β’ γήπεδο Ταύρου (Χ. Παυλίδης) και με καθολική κατοχή της μπάλας, νίκησε και με χαρακτηριστική άνεση με σκορ 5-0 την κιτρινόμαυρη ομάδα της Δόξας Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα της UNION EUROBANK έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 2-0. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Χίσο με έξοχη προσποίηση και ωραίο πλασέ ενώ το 2-0 έκανε ο αρχηγός Ακπαρίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ίσσα έκανε το 3-0, ο Καραγιαννίδης το 4-0 και ο Σκαλίδης έγραψε το τελικό 5-0. Οι νικητές είχαν πληθώρα ακόμα ευκαιριών για να διευρύνουν το σκορ. Η μοναδική καλή στιγμή για τους ηττημένους ήταν το κάθετο δοκάρι που είχαν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Παρτσάλη.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Κουτσόγιαννος, Ελευθεριάδης, Καραμπέκιος.

UNION EUROBANK (Κόουτς Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Μητρογιάννης, Χουζούρης, Ακπαρίδης, Χωριανόπουλος, Δημητρίτσης, Λιόλιος, Βαρβέρης, Μαντέλος, Μπαντούνας, Χίσο, Σαχινίδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Καραγιώργος, Σκαλίδης, Ϊσσα, Καραγιαννίδης, Κουλάδης.

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κόουτς Κώστας Κουράντος): Ακριτίδης, Μπακανιόζος, Τσιλιγκίρης, Γ. Αργυράκης, Δεγαϊτης, Π. Αργυράκης, Στεφανίδης, Παρτσάλης, Κωστής, Λεσιώτης, Μπαστάνης ενώ έπαιξαν επίσης οι Α. Γκρέκος, Δ. Γκρέκος, Ζούνης.

Related posts

Η γυναικεία ομάδα της UNION EUROBANK 3-0 σετ την Άμιλλα Καματερού

Abola Team 3

Union Eurobank – Ρόμα 1-2

Abola Team

H ΒΙΚΤΩΡΙΑ Πρωταθλήτρια η UNION EUROBANK Κυπελλούχος στο Εργασιακό ποδόσφαιρο

Abola Team 3