free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Να σταματήσουμε τα ατού των αντιπάλων»

Στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία της ομάδας του ενόψει Φοίνικα Περιστερίου εστίασε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

 

 

Στις επιτυχίες επέστρεψε δριμύτερη η Αλσούπολη την περασμένη αγωνιστική επικρατώντας με 2-0 τον Γ.Σ. Καισαριανής και η ψυχολογία όλων επανήλθε στα επίπεδα που βρισκόταν τις πρώτες αγωνιστικές.

Άπαντες στο συγκρότημα των βορείων προαστίων επικεντρώνονται πλέον στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία της ομάδας ενόψει του επερχόμενου καθοριστικού αγώνα με τον Φοίνικα Περιστερίου.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στο κομμάτι της τακτικής και στην ανάγκη οι ποδοσφαιριστές του να αφοπλίσουν τα σημαντικά «όπλα» του αντιπάλου: 

«Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την επόμενη αγωνιστική πρόκληση που μας περιμένει, κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου και το κυριότερο να βρούμε τρόπους να σταματήσουμε τα ατού των αντιπάλων μας. Ένα από αυτά, είναι ο Εντιαγιέ, ο οποίος σημειώνει συνεχώς γκολ , χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του».

 

Αμφίβολος ο Παπαδόπουλος

 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Θανάση Παπαδόπουλο ανέκυψε στην Αλσούπολη. Ο δυναμικός παίκτης ανέβασε πυρετό κι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ώστε να μπορέσει έστω και την ύστατη ώρα να τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας ενόψει Φοίνικα Περιστερίου.

 

Related posts

Το ευχαριστώ του Τρυφέρη στη Λαύρα και τα συγχαρητήρια στο Βύρωνα

abola10

Λαζάρου και τη νέα σεζόν στο Φοίνικα Περιστερίου

abola10

Καλαϊτζίδης: «Διαδικαστικού χαρακτήρα οι επόμενες αγωνιστικές»