free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μεταγραφικός «οργασμός» στο Δάσος Χαϊδαρίου

Έντονη είναι η μεταγραφική κινητικότητα που επικρατεί στη ομάδα των δυτικών προαστίων, ενόψει της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου.

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που ήδη παρατηρείτια στο Δάσος Χαϊδαρίου αναφορικά με την προσπάθεια ουσιασυτικής μεταγραφικ΄ςη ενίσχυσης του συλλόγου κατά την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές οι «πρασινοκίτρινοι» φέρονται ήδη να έχουν στοχεύσει σε τρεις –τέσσερις αξιόλογες περιπτώσεις ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από γειτονικά σωματεία, με σκοπό η ομάδα να αποκτήσει πολλές περισσότερες εναλλακτικές επιλογές, αλλά παράλλλα και να αυξήσει σε σημαντικό βαθμό την δυναμική της, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος

Την ίδια στιγμή, στις προθέσεις του τεχνικού Δημήτρη Μαυρίκου, είναι η ένταξη τουλάχιστον δύο ακόμη ταλαντούχων ελεύθερων παικτών,ώστε να αυξηθεί σημαντικά το ρόστερ.

 

Μαυρίκος: «Να αποκτήσουμε νοοτροπία πρωταθλητισμού»

Με δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί του αξιόμαχου Λαρισαϊκού με 3-2 συνέχισε το Δάσος Χαϊδαρίου την πορεία του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. Γεγονός το οποίο επέτρεψε στην νεανική ομάδα των δυτικών προαστίων να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική της θέση και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον

Ο τεχνικός Δημήτρης Μαυρίκος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην ανάγκη για ριζική αλλαγή νοοτροπίας:

« Ξεκινήσαμε δυνατά, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με 2-0, αλλα΄σε εκείνο το σημείο οι παίκες μουίσως να πίστεψαν ότι κρίθηκε το παιχνίδι., Έτσι, επιτρέψαμε στον Λαρισαίκό να μειώσει σε 2-1 και να μας; Απειλήσει αρκετά σοβαρά με ισοφάριση,. Κάναμε το 3-1, αλλά προς το τέλος,παλι παρουσιάσαμ σημάδια χαλάρωσης, με άμεση συνέπεια να γίνει το 3-2 . Θα πρέπει να δημιουργήσουμε νοοτροπία ομάδας, που πρωταγωνιστεί, κάτι ανήκουστο τα προηγούμενα χρόνια για τα δρώμενα της ομάδας»

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα παιχνίδια της Κυριακής (25/2) στην Αθήνα

Abola Team

Κεραυνός Πετρούπολης-Νεοπεντελικός 1-4

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (2/12) πρόγραμμα στην Αθήνα

Abola Team