free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το τρίπτυχο τακτική, πάθος και πειθαρχία ακολουθούν στον Ιάλυσο

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Ο. Λουτράκι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Το πρόγραμμα διεξήχθη στο «Οικονομίδειο» με τον Κώστα Βασιλακάκη να ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος της προπόνησης σε ασκήσεις τακτικής, χωρίς όμως να παραλείψει τα αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.

Ο έμπειρος τεχνικός πιστεύει ότι η σωστή τακτική αντιμετώπιση του αντιπάλου, είναι αυτή που θα ανοίξει τον δρόμο για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, που αποτελεί μονόδρομο για τους «τοξοβόλους» μετά την ήττα από την Προοδευτική, προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Εκτός από την τακτική, ο Κώστας Βασιλακάκης θεωρεί ότι η αγωνιστική πειθαρχία και το πάθος, είναι μαζί με την τακτική τα στοιχεία που θα οδηγήσουν την ομάδα του στην επικράτηση, γι’ αυτό εδώ και ημέρες τα επαναλαμβάνει στους ποδοσφαιριστές του σε κάθε ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των «τοξοβόλων» θα συνεχιστεί σήμερα στο «Οικονομίδειο», με τις προπονήσεις να είναι καθημερινές μέχρι και το πρωί του Σαββάτου οπότε θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Α.Ο. Λουτράκι.

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Τέλος ο Δουβίκας όπως και ο Καλλιβωκάς στον Παναργειακό

Abola Team 2

Πήρε Κούπα η Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Ανανέωσε με τον Παλληνιακό ο Ματσαδές των κρίσιμων γκολ

Abola Team 3