free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τσαβαλιάς: «Πληρώσαμε τα αρκετά λάθη»

 

Στους τομείς, που ώθησαν την ομάδα του στην ήττα από τον πρωτοπόρο Ήφαιστο Περιστερίου, στάθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Κώστας Τσαβαλιάς.

 

 

 

Στην ανωτερότητα του πρωτοπόρου Ηφαίστου Περιστερίου με 3-1 και μάλιστα εντός έδρας υποτάχθηκε ο Αθηναϊκός.

Οι Βυρωνιώτες από ένα σημείο κι έπειτα δεν κατάφεραν να αντιταχθούν στην ποιότητα των «ροσονέρι, με άμεση συνέπεια η ήττα να έρθει ως φυσιολογικό επακόλουθο.

Μετά από αυτή την ήττα, οι «Λόρδοι» κατρακύλησαν στην 11η θέση του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ με απολογισμό 11 πόντων.

Ο τεχνικός Κώστας Τσαβαλιάς στις δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr», έσπευσε να δώσει το έναυσμα για επιστροφή στις νίκες και τις θετικές εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου:

«Στην αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου πληρώσαμε τα αρκετά λάθη, στα οποία υποπέσαμε, δίνοντας τη δυνατότητα στον αντίπαλό μας να πάρει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ και να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του.

Διανύουμε το τελευταίο διάστημα μία αγωνιστικά άσχημη περίοδο, η οποία ευελπιστούμε ότι σύντομα θα τελειώσει και η ομάδα μας θα ξαναμπεί σε ρότα επιτυχιών, αλλά και θετικών εμφανίσεων, αρχής γενομένης από την επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου»

 

 

Related posts

Θρίαμβος Αθηνών-Παλαιό Φάληρο 1-1

Abola Team 3

Ευχάριστη έκπληξη ο Αίας Ταύρου (3-0)

Abola Team

Ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς το Project της Αθηναϊδας

Abola Team 3