free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας»

Το στίγμα του για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕ Μεταμόρφωσης έδωσε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης. 

 

 

 

Τον τίτλο της φετινής ευχάριστης έκπληξης του τρίτου ομίλου επιβεβαιώνει συνεχώς η Κοψαχείλα με τις επιτυχίες στης και την εξαιρετική της απόδοση στα παιχνίδια, που έχει δώσει.

 Οι αγωνιστικές προκλήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για το συγκρότημα των νοτίων προαστίων το οποίο την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενεί την πολύ δυνατή και άκρως φιλόδοξη ΑΕ Μεταμόρφωσης σε μία αναμέτρηση, η οποία αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον από όλους τους θιασώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τηε Αθήνας.

Ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το στίγμα του για την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση

«Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά και μεθοδικά για τις ανάγκες αυτού του ιδιαίτερα απαιτητικού αγώνα . Βρισκόμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό φεγγάρι και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες, που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, αφού απέναντι μας έχουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική και αήττητη ομάδα, με πολλές αρετές στο παιχνίδι της , ωστόσο θα πάμε να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας».

Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο Βασίλης Τσίκος , ο οποίος υποφέρει από τράβηγμα στους προσαγωγούς και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την καθοριστική αυτή αναμέτρηση

Related posts

Ψύλλιας: «Από τα παιχνίδια που δίνουν έξι πόντους!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Τέτοιες σφαλιάρες ίσως μας κάνουν καλό…»

Kώστας Παλαιολόγος