free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με όλα της τα όπλα στο ντέρμπι η Ρόδος

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για το μεγάλο Σαββατιάτικο (15:00) ντέρμπι με αντίπαλο την πρωτοπόρο Προοδευτική για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Ο προπονητής των «ελαφιών» Πάρης Ανδράλας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού οι αθλητές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών στο τελευταίο διάστημα, τα ξεπέρασαν και προπονήθηκαν κανονικά.
Ο λόγος για τους Μουσταφά Μπαγκούρα, Νίκο Λέκκα, Πέτρο Δημητριάδη, Σερτζίνιο και Μανώλη Ευγενικό, με τον τελευταίο βέβαια να νιώθει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις, όμως θα σφίξει τα δόντια και θα τεθεί στη διάθεση του νεαρού τεχνικού.
Όπως είναι φυσικό, στόχος του Α.Σ. Ρόδος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα επιτρέψει στην ομάδα της πόλης μας να πλησιάσει στην κορυφή, παραμένοντας μέσα, στην διεκδίκηση του τίτλου.
Τα «ελάφια» γνωρίζουν πάντως ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, όμως είναι αποφασισμένα και παθιασμένα να κάνουν τα πάντα για να πάρουν το νικητήριο αποτέλεσμα που είναι το ζητούμενο, κι αν είναι δυνατόν να το συνδυάσουν και με καλή εμφάνιση.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο βοηθητικό, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης, με τον Πάρη Ανδράλα μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση με τους «βυσσινί» του Κορυδαλλού.

Related posts

Συμφώνησε με Γιώργο Μυλωνά και Σωτήρη Τάχο η Ρόδος

Abola Team 2

Δανεικός ο Πατάπης στην Αχαϊκή από την Παναχαϊκή!

Abola Team 2

Γ.Σ. Μαρκό: Δεύτερη ομάδα που ανακοινώνει κρούσμα κορονοϊού

Γιώργος Ανανίδας