free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Να δείξουμε απόλυτη συγκέντρωση κόντρα στους Τράχωνες»

Στον βαθμό επικινδυνότητας της αναμέτρησης με τους Τράχωνες στέκεται ο προπονητής του Ηφαίστου Περιστερίου Θοδωρής Τρανός. 

 

Η διατήρηση της κορυφής του πρώτου ομίλου αποτελεί το ζητούμενο για όλους στον Ήφαιστο Περιστερίου, όσον αφορά την καθοριστική σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους Τράχωνες.

Στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» σε καμία περίπτωση δεν ξεγελιούνται από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του προσεχούς τους αντιπάλου και φέροντια πιο αποφαισμένοι από ποτέ να δώσουν συνέχεια στην εξαίσια πορεία τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θοδωρή Τρανού:

«Όλη την εβδομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα πραγματικό ντέρμπι απέναντι στους Τράχωνες. Προερχόμαστε με κεκτημένη ταχ΄λυτητα από την εκτός έδρας νίκη επί του Αθηναϊκού, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και η ομάδα μας βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο επιτυχημένο μας σεί, όπως φυσικά και να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα. Απέναντί μας θα έχουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, που διαθέτει έναν καταπληκτικό προπονητή, όπως τον Γιάννη Κουσάνα και σε καμία περίπτωση δεν μας ξεγελούν τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του αντιπάλου μας και θα πρέπει να δείξουμε απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση, ώστε να φτάσουεμ στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

 

 

Related posts

Τρανός: «Δεν δείξαμε το απαιτούμενο πάθος»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

O παθιασμένος Αθηναϊκός 1-0 την Κηφισιά!

Ρένος Γιαμπουράς