free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορυφή ο Ολυμπιακός με «χρυσό» Καρίμ!

 

Με τον Ανσαριφάντ να αποδεικνύεται «χρυσή αλλαγή και να σκοράρει δύο φορές  (80′, 94’0  ο Ολυμπιακός υπέταξε 3-1 τον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 και βρέθηκε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

Τα .. χρειάστηκε ο Ολυμπιακός μέχρι να καταφέρει να λυγίσει με 3-1 την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραίσκάκης» και να «πατήσει» κορυφή.

 Καλύτερο ξεκίνημα για την ομάδα του Τάκη Λεμονή, που έχασε μοναδική ευκαιρία στο 8’ με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, το πλασέ του οποίου υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Τσόβιτς,  όμως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αιφνιδίασε με γκολ του Ελμπάζ στο 23΄, ύστερα από λάθος του Σισέ. Οι Πειραιώτες δεν αποσυντονίστηκαν και απάντησαν με τον Ομάρ στο 31’, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

 Στο δεύτερο, το παιχνίδι χάλασε με τα νεύρα να κυριαρχούν. Στο 67’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ένχελς ύστερα από επιθετικό φάουλ του Σισέ (ήταν και σε θέση οφσάιντ) στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 80’ Ο Ανσαριφάρντ, που μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Τζούρτζεβιτς, «τούμπαρε» το ματς, ενώ λίγο πριν την… εκπνοή (90+4’) διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

 Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Μποτία (47’ Ένχελς), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Σεμπά (66’ Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (63’ Ανσαριφάρντ)

 

 

Απόλλων(Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Κύργιας, Ντάσιος, Κούρος, Χουάρες, Κονέ (90+1′ Kιταμπάλα), Ανιέτε (84′ Μενδρινός), Αλμπάνης (71’ Μάατσι), Ελμπάζ

Related posts

Τέλος ο Σάκης Θεοδοσιάδης στον Απόλλωνα Λάρισας, πρώτο φαβορί ο Ράτκο Ντόστανιτς

Abola Team 3

Επίσημα στην Μονακό ο Φάμπρεγας

Abola Newsroom

Ο Σπανός στον πάγκο του Άρη

Abola Team 2