free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λύγκος: «Να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με την Κοψαχείλα, στάθηκε ο προπονητής της ΑΕ Μεταμόρφωσης Βαγγέλης Λύγκος.

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει από τις τρεις συνεχόμενες νίκες, που έχιε σημειώσει στα τελευταία της παιχνίδια κόντρα σε Ιάσονα (1-0), ΑΟΝΑ (1-2) και Άμιλλα Περιστερίου (2-0) θα παραταχθεί η ΑΕ Μεταμόρφωσης απέναντι στην Κοψαχείλα.

 Το έργο του συλλόγου των βορείων προαστίων, ωστόσο, μόνο εύκολο δεν προβλέπεται να είναι, δεδομένου ότι ο προσεχής αντίπαλος διανύει περίοδο παρατεταμένης φόρμας, που τον έχει εξωθήσει στην κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 24 πόντους

 Ο τεχνικός Βαγγέλης Λύγκος στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε σητν ανάγκη η ομάδα του να φανεί απόλυτα προσηλωμένη στο πλάνο της:

 «Είμαστε έτοιμοι για μία πλύ σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στην Κοψαχείλα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση και αποδίδει πολύ όμορο ποδόσφαιρο. Ένα σύνολο πολύ καλά δουλεμένο από το ξεκίνημα της σεζόν.

Γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να διεδικήσουεμ εμ αξιώσεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

 

 

 

 

 

Related posts

Δουγιέκος: «Παίζουμε την παραμονή με την Νέα Ιωνία!»

Στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Τάσος Ζαφειρίου

Πήραν το ντέρμπι κορυφής οι “Στρατηγοί”!

abola10