free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Μάλαγα 82-71

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε την 5η του σερί νίκη στην EuroLeague αφού επικράτησε και της Μάλαγα με 82-71 διατηρώντας και το αήττητο στο ΟΑΚΑ!

Καλύτεροι Γκιστ, Καλάθης, κλειδιά της επιτυχίας οι Παππάς και Ρίβερς στο τέλος! 

Οι «πράσινοι» έγραψαν τη δική τους… ραψωδία έξω από τα 6.75 μέτρα στην τελευταία περίοδο, με αποτέλεσμα να σημειώσουν την 5η σερί νίκη τους στην διοργάνωση κόντρα στη Μάλαγα (82-71) και να φτάσουν στο 7-3!

 

Οι Τζέιμς Γκιστ και Νικ Καλάθης ήταν εκείνοι που ηγήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ οι Κέι Σι Ρίβερς και Νίκος Παππάς είχαν πάρει τα… όπλα τους στην τελευταία περίοδο ρίχνοντας την χαριστική βολή στην αξιόμαχη -αν μη τι άλλο- Ουνικάχα! Συγκεκριμένα άρχισαν να «πυροβολούν» από παντού, αφήνοντας πίσω τους τα τρία προηγούμενα δεκάλεπτα τα οποία δεν ήταν και τα… καλύτερα της σεζόν. Ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα επιμέρους 28-17! Σε αυτό το διάστημα είχε 7/15 τρίποντα, ενώ σε όλο το προηγούμενο ματς 6/16! 

Οι Νικ Καλάθης και Τζέιμς Γκιστ ήταν όλα τα λεφτά του Παναθηναϊκού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχοντας αμφότεροι double doube. Ο διεθνής γκαρντ μέτρησε 16 πόντους και 12 ασίστ, ενώ ο Αμερικανός 17 πόντους και 11 ριμπάουντ. Όμως ο Νίκος Παππάς ήταν εκείνος που έσπρωξε τον Παναθηναϊκό στην τελευταία περίοδο και ειδικά τη στιγμή που έγινε το σερί 11-0 με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για την τελική επικράτηση.

 

Related posts

Παναθηναϊκός Superfoods – Ρεάλ Μαδρίτης 82-80

Abola Team 2

Ο Ολυμπιακός το 2-1, 64-62 τον Παναθηναϊκό

Abola Team 2

Ολυμπιακός-Μπασκόνια 75-64

Abola Team 2