free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που αδικείται βαθμολογικά»

Στις ιδιαιτερότητες της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Μικρασιατικό, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη από την απόλυτα επιτυχημένη του πορεία στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, ο Ολυμπιακός Λιοσίων αντιμετωπίζει στην Καισαριανή τον γηπεδούχο Μικρασιατικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην αξιομνημόνευτη παρουσία τους απέναντι σ εμία ομάδα, η οποία παλεύει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση του «Μιχάλης Κρητικόπουλος»:

«Καλούμαστε να δώσουμε μία πολύ δύσκολη μάχη απέναντι σ’ έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο. Η βαθμολγική θέση που κατέχει ο Μικρασιατικός προσωπικά εκτιμώ ότι τον αδικεί, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα σύνολο με πολλές δυνατότητες, που διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο προπονητή τον Κώστα Στταμπουλίδη και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να επανέλει στον δρόμο των επιτυχιών. Από την πλευρά μας θα πάμε και σε αυτό το ματς με την συγκεκριμένη φιλοσοφία που μας χαρακτηρίζει, δίνοντας έμφαση στην όσο το δυνατόν καλύτερη ανασταλτική μας λειτουργία».

Τις υπηρεσίες των ανέτοιμων Γιώργου Αθανασιάδη και Βαγγέλη Αθανασόπουλου θα στερηθεί ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυτρνής κόντρα στον Μικρασιατικό.  

 

Related posts

Σμυρνής: «Έτοιμοι με Ήφαιστο Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Άφησε βαθμούς ο Χαραυγιακός

abola10

Τσαβαλιάς: «Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε»

Kώστας Παλαιολόγος