free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με την Αρμενική εστίασε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από τις συνεχόμενες επιτυχίες που τον έχουν οδηγήσει στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ θα παραταχθεί ο Απόλλων Χαλανδρίου απέναντι στην Αρμενική .

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή κι αυτό αντανακλάται πλήρως από τις δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Χρήστου Βλάχου:

«Είμαστε έτοιμοι για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ ταλέντο, όπως είανι η Αρμενική.  Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, τη οποία θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση, που κατέχει την αδικεί κατάφωρα. Διαθέτει σχεδόν το ίδιο ρόστερ με την περασμένη σεζόν και φυσικά τον ίδιο προπονητή, με τον οποίο τερμάτισε έκτη στον άλλο και είναι σύνολο με πολλές δυνατότητες.

Θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι αρκετά συγκεντρωμένοι και πνευματικά έτοιμοι, ώστε να φτάσουεμ στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

 Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Χάρη Γογκολίδη θα στερηθεί ο τεχνικός Χρήστος Βλάχος στην αναμέτρηση με την Αρμενική. Ο πολυσύνθετος παίκτης των «κυανόλευκων» υποφέρει από τράβηγμα κι αρκείται σε θεραπευτική αγωγή.

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Αξίζουν πολλά μπράβο!»

Έλλειπε το γκολ από το ματς Νέας Σμύρνης – Αστέρα Ζωγράφου

Abola Team

Φωνάζει για την διαιτησία ο Ιάσονας

Abola Team 3