free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

«Αυτοκτόνησε» ο Ήφαιστος στον Πειραιά

 

«Κλώτσησαν» την νίκη οι «ερυθροκίτρινοι» που βρέθηκαν μέχρι το 78’ να προηγούνται με 3-1 χαρίζοντας την ισοπαλία στον Αίαντα Σαλαμίνας (3-3) στο «Στ. Μελισσουργός».

 

 

Συγκλονιστικό από κάθε άποψη ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Ρέντη το μεσημέρι της Κυριακής (3/12) , όπου Ήφαιστος και Αίας Σαλαμίνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3. 

 

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους μέχρι το 78’ διάστημα στο οποίο βρέθηκαν να προηγούνται με 3-1, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά το προβάδισμά τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους νησιώτες να ισοφαρίσουν σε 3-3 και να φύγουν από το «Στ. Μελισσουργός» με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους.

 

 Ο Ήφαιστος μπήκε πολύ δυαντά στο ματς και στο 7’ έχασε την πρώτη πολύ σημαντική ευκαιρία στο ματς όταν μετά από αριστουργηματική «κάθετη» του Καρακασίδη, ο Μυλωνάς βρέθηκε σε άριστη θέση για γκολ, όμως το πλασέ του αρχηγού ήταν πολύ χλιαρό , δίνοντας τη δυνατότητα στον Μεϊμάρογλου να μπλοκάρει τη πάλα. Στο 26’ ο Κρίστο έπιασε καταπληκτικό σουτ στην κίνηση έξω από την πειοχή υποχρεώνοντας τον Μείμάρογλου σε δύσκολη επέμβαση.

 

 Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 30’ όταν μετά από όμορφη συνεργασία του Πήττα με τον Κρίστο η μπάλα κατέληξε στον Μυλωνά, που με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα την περιοχή πέτυχε το 1-0.

 

 

 

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κι αφού στο 34’ έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Ραπρόπουλο, ο οποίος αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πέρρου, στο 55’ έφτασαν στην ισοφάριση.

 

 Ο Πέρρος εκτέλεσε το φάουλ απο τα αριστερά κι ο Λάμπρος Χανιώτης με πανέμορφη γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-1.

 

 

 

Σιδηρόπουλος και … 3-1

 

 

 

Η ισοφάριση του Αίαντα «αφύπνισε» τον Ήφαιστο, ο οποίος αφού αριχκά στο 61’ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μυλωνά το σουτ του οποίου απομάκρυνε σωτήρια ο Μεϊμάρογλου

 

μέσα σ’΄ένα τρίλεπτο βρέθηκε να προηγείται με 3-1 (62’-64’) έχοντα μεγάλο πρωταγωνιστή ακι σκόρερ τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

 

 

 

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός του Ηφαίστου που επέστρεψε μετά την έκτιση της ποιινής των δύο αγωνιστικών, αρχικά στο 62’ εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του Μεϊμάρογλου σε σουτ του Μαναριώτη για να γράψει το 2-1, για να ακολουθήσει ένα δεύτερο προσωπικό του τέρμα με πανομοιότυπο τρόπο. Ο Μαναριώτης βγήκε στην κόντρα και πλάσαρε κι έπειτα από απόκρουση του τερματοφύλακα Μεϊμάρογλου, ήρθε ο Σιδηρόπουλος ως τρέιλερ να γράψει το 3-1

 

 

 

«Ανακάλυψη» Ορφανού!

 

 Η φάση η οποία έμελλε να απονβει καταλυτική για τη συνέχεια του ματς εκτυλίχθηκε σοτ 72’ ο Σιδηρόπουλος επιχείρησε να βει στη κόντα κι ενώ φαινόταν να ξεπερνάει την αντίσταση του Ευαγγέλου, ο ρέφερι Ορφανός θεώρησε ότι ο μέσος του Ηφαίστου υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ κι ενώ ήταν … κατάφατσα με το 4-11

 

 

 

Διπλή αδράνεια, πέναλτι, Χανιώτης και 3-3

 

 Ο Αίας στα τελυταία λεπτά εκμεταλλεύθηκε την ποιότητα κάποιων χαρισματικών του παικτών και κατάφερε να φτάσεις την ισοφάριση. Αρχικα΄σ το 78’ σε πέναλτι που κέρδισε ο Μπέλια, ο Θεολόγης Ραπτόπουλος μείωσε στο σκορ σε 3-2, για να έρθει ο Λάμπρος Χαμνιώτης με μία πολύ όμορφη ενέργεια να πετύχεοι στο 88’ το τελικό 3-3.

 

 

 

Με λάθη η διιατησία του Ορφανού.

 

 

 

Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος, Πήττας, Τουρουντζής, Γκίλας, Σκόνδρας (81’ Φλορέα), Σιδηρόπουλος, Καρακασίδης, Μαναριώτης , Κρίστο (87’ λ.τρ. Τσεσμέλογλου), Μυλωνάς.

 

 Αίας Σαλαμίνας: Μεϊμάρογλου, Μικρούλης, Χονδρουδάκης, Ευαγγέλου (84’ Κουπετσώρης), Μπέλιας, Καλιούσης (72’ Τσέλα), Μελαμπιανάκης, Πέρρος (94 λ.τρ. Σαλάτας), Χανιώτης, Ραπτόπουλος, Ραμφος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Εντυπωσιακός ο Ερμής Κορυδαλλού 5-2 τα Αστέρια Δραπετσώνας

Abola Team 3

Το νέο ΔΣ της Οδηγήτριας

Abola Team 3

Ταλαμπέκος: «Επιτυχίες με τον ΑΟ Πόρου»

Kώστας Παλαιολόγος