free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Θέλουμε να δούμε στα … δύσκολα τί ψάρια πιάνουμε!»

Στις απαιτητικές αναμετρήσεις με Αίαντα Ταύρου και Απόλλωνα Χαλανδρίου στρέφει την προσοχή του ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε η Κηπούπολη με το εμφατικό της 5-0 επί της γειτονικής Χρυσούπολης

Μία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε με ξεσπάσματα και γενικότερα θετική εμφάνιση από το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προατίων, το οποίο φρόντισε να αποδείξει ότι διέρχεται περίοδο παρατεταμένης φόρμας, κόντρα στα όποια αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει.

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Δημήτρη Φιλίππου, πάντως, φροντίζει να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους και να αναζητεί συνεχώς κίνητρα, ώστε να κρατάει τους παίκτες του σε υψηλό βαθμό εγρήγορσης, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας:

«Η ομάδα μας έδειξε τρομερό πάθος, προσήλωση και ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη στο πλάνο της, γεγονός το οποίο μας έδωσε τη δυνατότητα να φτάσουεμ σε αυτό το ευρύ σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο ευτυχήσαμε να πετύχουμε έγνα γρήγορο γκολ, απελευθερωθήκαμε και στη συνέχεια πετύχαμε άλλα τέσσερα γκολ στην επανάληψη φτάνοντας τον δείκτη του σκορ σε αυτά τα υψηλά επίπεδα. Για εμάς πλέον η νίκη αυτή ανήκει στο παρελθόν και καλούμαστε να δείξουμε τί ψάρια πιάνουμε. Μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Αίαντα Ταύρου και Απόλωνα Χαλανδρίου μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων, στα οποία θα έχουμε τη ευκαιρία να διαπσιτώσουεμ μέχρι ποιό σημείο φτάνουν οι δυνατότητες, αλλά και οι αντοχές μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί σε αυτά τα δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μανούσος: «Ο διαιτητής μας απέβαλε παίκτες που δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Θα παλέψουμε όσοι έχουμε απομείνει!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ηλεκτρικοί… πάγκοι στα νότια προάστια έρχονται και άλλες αποχωρήσεις!

abola10