free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τεράστιο διπλό για τη Χαλκίδα, 1-2 την Ερμιονίδα

Mεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Ερμιονίδας με 1-2 πέτυχε η Χαλκίδα που τη φέρνει σε συνδυασμό με την ήττα του Αήττητου στους δύο βαθμούς από την κορυφή.

Ο Α.Ο.Χ. παρά τις σημαντικές ελλείψεις έπαιξε ψυχωμένα και άριστα στημένος στον αγωνιστικό χώρο από τον Α.Αυλωνίτη γυρίζει με το τρίποντο παραμένοντας αήττητος εκτός έδρας.

Η Χαλκίδα ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 10΄ με τον Πολίτη να εκτελεί την κομπίνα στο φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Η χαρά των Χαλκιδέων δεν κράτησε για πολλή με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται ολιγωρία στην άμυνα και να σκοράρουν στο 15΄ με τον Μακρίδη.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γκολ που δέχτηκαν συνέχισαν να είναι καλύτεροι και να πιέζουν την Ερμιονίδα. Ο Χαρτσιάς στο 33΄ δέχτηκε την κάθετη του Πολίτη και με άψογο πλασέ έδωσε το προβάδισμα εκ νέου στη

Χαλκίδα.

Με την ψυχολογία υπέρ της η Χαλκίδα έφτασε κοντά και στο τρίτο γκολ με τον Χαρτσιά να πλασάρει άστοχα

από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρισκόμενοι πίσω στο σκορ ανέβασαν την απόδοση τους και απείλησαν στο 64′ με τον Σταυριανό να διώχνει το σουτ του  Τριμπόνια.

Από την άλλη πλευρά η Χαλκίδα εκμεταλλευόμενη τους κενούς χώρους θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη στο 70΄ με τον Μπλάνκο να αστοχεί προ του Στεφανίδη.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με γεμίσματα να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πηγή: eviagoal

Related posts

Σιλιγαρδάκης και με την «βούλα» στον Διαγόρα

Abola Team 2

Ανανέωση και ευχές στον ποδοσφαιριστή Σαχίνη από τον Ιάλυσο!

Abola Team 3

Πλήγμα με Λάπα για τον Άρη Πετρούπολης

Abola Newsroom