free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρένο, Παναχαϊκή, Άρης και Απόλλων Λάρισας στην Football League

Με ένα γκολ του Αποστολόπουλου στο 27΄η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα της Πάτρας κατάφερε να πάρει τη νίκη που την ανεβάζει στη βαθμολογία, φτάνοντας τους «μαυραετούς» και κάνοντας όνειρα για μια άνοδο που την ψάχνει εδώ και πολλά χρόνια. 

 

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το σουτ πάνω στην κίνηση του Αποστολόπουλου, σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες και ιδιαίτερες στιγμές μέχρι εκείνη την ώρα, ενώ στην συνέχεια διατήρησαν τον έλεγχο του ματς μη επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να απειλήσουν ιδιαίτερα. 

 

Η Δόξα Δράμας προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας σημαντική ευκαιρία σε πλασέ του Σπυρόπουλου που έβγαλε με τα πόδια ο Βρονταράς και στη συνέχεια πίεσε, χωρίς όμως να φτάσει στην ισοφάριση. 

Στις νίκες επέστρεψε και ο Απόλλων Λάρισας με 1-0 επί του Αιγινιακού με γκολ που πέτυχε ο Αγροδήμος.

 

Απόλυτο αφεντικό στη Football League o Άρης. Οι κίτρινοι νίκησαν και τον Κισσαμικό (1-0) στο «Βικελίδης» και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα και το έξι στα έξι. 

 

Κακός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να ανεβάζει σταδιακά στροφές και να παίρνει τα ηνία. Μάλιστα, κατάφερε να βρει δίχτυα σε κρίσιμο σημείο, αφού λίγο πριν μπουν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο Κενάν Μπαργκάν με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (45’). 

 

Παρά το δυνατό ξεκίνημα, οι παίκτες του Άρη δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς. Μάλιστα, από το 60’ και μετά η εικόνα τους δεν ήταν καλή και οι Κρητικοί δημιούργησαν προβλήματα. Στο 67’ η ομάδα του Πετράκη στάθηκε άτυχη αφού το σουτ του Ξυδά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη. Ο Κισσαμικός συνέχιζε να πιέζει μέχρι το φινάλε, όμως οι κίτρινοι κράτησαν τη νίκη, παρότι η εικόνα τους σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν καλή.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής: 

 

Σάββατο (5/12) 

 

Βέροια – Σπάρτη 1-0 (76′ Βανκενβάι) 

 

Κυριακή (3/12) 

 

Αχαρναϊκός-Πανσερραϊκός 0-3 α.α 

 

Άρης-ΑΟΧ/Κισσαμικός 1-0 

(45’ Μπραγκάν) 

 

Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας 1-0 

(27’ Αποστολόπουλος) 

 

ΑΕ Καραϊσκάκης-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1 

(3’ Μακρής, 50’, 77΄Λουκίνας – 28’ Πλαβούκος) 

 

Απόλλων Λάρισας-Αιγινιακός 1-0 

(45’ Αγροδήμος) 

 

Δευτέρα (4/12) 

 

Καλλιθέα-Παναιγιάλειος (15:00) 

Τρίκαλα-Απόλλων Πόντου (15:00) 

Εργοτέλης-ΟΦΗ (17:00)

Related posts

O Νέος Προπονητής της Ολυμπιάδας Υμηττού Νίκος Γκαλίτσιος

Τάσος Ζαφειρίου

Ανακοίνωσε Μενδρινό ο Απόλλων, ανανέωσε και ο Αλμπάνης

Abola Team 3

«Μπαμ» με Γουδέλη ο Θεμιστοκλής

Abola Team