free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Τα μηνύματα που προκύπτουν είναι ενθαρρυντικά»

Αποόλυτα ευχαριστημένος από την ευρεία νίκη επί της Ειρήνης Πετρούπολης και την απόδοση των παικτών του, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος. 

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε δριμύτερος ο Αστέρας Χαϊδαρίου συντρίβοντας με 5-0 τη Ειρήνη Πετρούπολης, γεγονός το οποίο επέτρεψε στην φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων να βελτιώσι ακήπερις΄σοτερο την βαθμολογική της θέση στον ανταγωνισιτκό δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

 Η εν γένει εικόνα της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Βασίλη Τσιάκαλο, ο οποίος έδωσε το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια:

 «Είμαι αρκτά ευχαριστημένος από την συνολική απόδοση των ποδοσφαιριστών μου απέναντι σην Ειρήνη Πετρούπολης. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς και με εμφανή τη διάθεση να κυριαρχήσουμε από νωρίς. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, γεγονός το οποίο μας απελευθερωσε στην συνέχεια, με άμεση συνέπεια να κάνουμε εννιά τελικές προσπάθειες έναντι καμίας του αντιπάλου. Στο δεύτερο μέρος το έργο μας έγινε πολύ ευκολότερο και αυτό το γεογνός μου έδωσε τη δυνατότητα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε ορισμένα παιδιά γεννηθέντα το 2002 να μου δείξουν τί αξίζουν, αλλά παράλληλα να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Τα μηνύματα που προκύπτουν είναι άκρως ενθαρρυντικά,δεδομένου ότι όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν, έδειξαν πολύ ικανοποιητικά δείγματα γραφής.

 Η χαρά κρατάει μέχρι σήμερα και πλέον επικεντρωνόμαστε , ώστε να προεοτιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο καθορισιτκό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ερμή Ηρακλείου, όπου θα κυνηγήσουμε ην νίκη, ώστε να αναρριχηθούμε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας»

Related posts

Ενίσχυση με τον Κώστα Λώλο για τον Ιπποκράτη

Kώστας Παλαιολόγος

Νέος προπονητής στον Προμηθέα Δάφνης ο Μάκης Μπαλαγιάννης

Τάσος Ζαφειρίου

Κρόνος Αθηνών-Λέοντες 2-1

Abola Team 3