free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο Κόντε πήρε την μπουκιά από το στόμα της ΑΕΛ και ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με το 1-1 από τη Λάρισα.

Από έναν βαθμό απέσπασαν ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα στο τελικό 1-1.  Ένα ματς που είχε πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να προκύψει νικητής. Μέτρια η ΑΕΛ δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος.

 

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ευτύχησε να σκοράρει νωρίς με τον Ναζλίδη να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 5′ . Στη συνέχεια έδωσε χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησε να διαχειριστεί κατάλληλα το πρώτο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί αλλά δεν βρήκαν τον… δρόμο προς τα δίχτυα. Εκτός του γκολ η ΑΕΛ δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο αλλά το σημαντικό είναι πως δεν δέχθηκε γκολ.

 

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε πριν συμπληρωθεί μία ώρα παιχνιδιού με τον Κόντε στο 55′. Όσο περνούσε όμως η ώρα η ΑΕΛ πίεζε και προσπαθούσε να γίνει περισσότερο επικίνδυνοι με την είσοδο και του Περόνε χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη φάση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στις αντεπιθέσεις του ιδιαίτερα στο τελευταίο μέρος του ματς. Το τελικό 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82’ Μασούρας), Ντέλετιτς (73’ Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87’ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (49’ Τζημόπουλος), Γιάκος (90’ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (80’ Μπέτρα), Κόντε.

Related posts

Είδε ατέλειες ο Παπαβασιλείου…

Abola Team 2

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Λογαρά (vid)

abola10

Έριξε «τεσσάρα» ο Άγιος Δημήτριος (4-2)

Abola Team