free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Διαζύγιο» Θύελλας Περιστερίου με Μπαζώρα

Στη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων.

 

Η ήττα από την συμπολίτισσα Τόλμη με 2-1 στο τοπικό ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ έμελλε να αποτελέσει στην Θύελλα Περιστερίου την απαρχή ραγδαίεων εξελίξεων σε ό,τι αφορά τα τεκταινόμνα στην τεχνική της ηγεσία.

Η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα, που είχαν διαμορφωθεί, αποφάσισε να λύσει φιλικά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Μπαζώρα, ο οποίος «πλήρωσε» το μάρμαρο για τα τελευταία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η διάδοχη λύση για την άκρη του πάγκου πρόκειται να είναι εκ των έσω, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προχωρούν στην τελική τους επιλογή εντός των προσεχών ημερών.

Ο Γενικός Γραμματέας Θόδωρος Αθανασόπουλος αναφερόμενος στους λόγους πουώθησαν την διοίκηση σε αυτή την απόφαση τόνισε τα εξής:

«Μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων μας εξώθησαν σ’ αυτή την δύσκολη απόφαση. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Γιώργο Μπαζώρα για την προσοφορά του , ωστόσο κάτι έπρεπε να γίνει, ώστε να διαφοροποιηθεί η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί και σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως αποχωρεί ο προπονητής».

 

 

 

Related posts

Θύελλα Περιστερίου-Τριφυλλιακός 1-1

Abola Team 3

Ζουν το όνειρό τους στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω!

Μανωλάς: «Να επανέλθουμε πανέτοιμοι!»

Kώστας Παλαιολόγος