free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Κανένα περιθώριο για πανηγυρισμούς» λένε στον Εθνικό

Ο Εθνικός κέρδισε χθες τον Διαγόρα και έστειλε μήνυμα ότι είναι εδώ και θα δώσει μάχη για την άνοδο.

Όπως επισημαίνουν, με ανακοίνωσή τους, οι πειραιώτες, πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα το χθεσινό παιχνίδι και να συγκεντρωθούν στη δύσκολη συνέχεια. Αρχής γενομένης από τον αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη.

Αναλυτικότερα:

«Κανένα περιθώριο εφησυχασμού και πανηγυρισμών για την ομάδα του Εθνικού δεν υπάρχει πια μιας και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, ένας δρόμος γεμάτος εμπόδια από αντιπάλους όπου κανένας δεν προβλέπεται να είναι ευκολοκατάβλητος.

Αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή, όπου η ομάδα του Εθνικού θα υποδεχθεί εντός έδρας τον Πέλοπα Κιάτου, σε μια αναμέτρηση την οποία καλείται να αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα και το ανάλογο πάθος όπως οφείλει να κάνει ξεχωριστά σε κάθε αγώνα προκειμένου να καλυφθεί η διαφορά από την πρωτοπόρο Προοδευτική η οποία όμως – σημειωτέον – δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό της.

Πριν όμως τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, την Τετάρτη 6/12 στις 15:00, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Α.Ε Μοσχάτου στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μοσχάτου».

 

Related posts

Δυνατό “τεστ” με Αιγάλεω

Ρένος Γιαμπουράς

Κοντά σε Θέμελη η Παλαιόχωρα

Abola Team 3

Τελείωσε πριν καν αρχίσει ο Γκώνιας στον Βόλο ΝΠΣ!

Abola Team 2