free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Να παραμείνουμε ζωντανοί στη διεκδίκηση της ανόδου»

Στην ανάγκη η ομάδα του να διευρύνει το νικηφόρο της σερί, στάθηκε ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

 

Την ξέφρενη πορεία των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών συνέχισε απτόητος ο Άγιος Δημήτριος επικρατώντας με 2-0 του μαχητικού Παράδεισου Αμαρουσίου, γεογνός που του επέτρεψε να πανηγυρίσει την τέταρτη διαδοχική του νίκη

Αυτή η επιτυχία έδωσε τη δυνατότητα στην «Μπάρτσα» να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους, όπου ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γαλάτσι και πλέον να ατενίζει με ακόμη υψηλότερο δείκτη αυτοπεποίθησης την καθοριστική συνέχεια του «μαραθωνίου»

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Αντώνη Καρπούζα:

«Πετύχαμε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μας απέναντι σε μία ιδιαίτερα αξιόλογη και μαχητική ομάδα, όπως είναι ο Παράδεισος Αμαρουσίου . Μία επιτυχία που μας έδωσε τη δυνατότητα να φτάσουμε στην τρίτη θέση του ομίλου και να πλαισιώσουμε ακόμη περισσότερο την κορυφή . Η ομάδα μας με «όπλο» την αξιοθαύμαστη ανασταλτική της λειτουργία, όπως μαρτυρούν και τα τρία μόλις τέρματα παθητικό, επίδοση, που είναι η κορυφαία της κατηγορίας μας συνεχίζει την προσπάθειά της, με ξεκάθαρη προτεραιότητα να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονας των επιτυχιών του Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει:

«Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε μ’ ένα γκολ του Σκόνδρα στην λήξη του πρώτουμ μέροςυ και να ξεκλειδώσουμε την άμυνα του Παραδείσου., για να οριστικοποιήσουμε την σημαντική μας νίκη μ’ ένα υπέροχο σε δημιουργία γκολ του Κώστα Ράικου στου 83’. Θα ήθελα να δώσω τα ολόψυχα μου συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και φυσικά την νίκη. Όπως φυσικά και στο διαιτητικό τρίο των Κορτέση, Καραγεώργου και Καραγιώργου για την αψεγάδιαστη  διαιτησία του. Εμείς προχωράμε με τους ίδιους ρυθμούς, ώστε να παραμείνουμε ζωντανοί στην διεκδίκηση της ανόδου»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΔΟΥΡΕΙΟΣ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ 0-3 Τα στιγμιότυπα

admin

Με Μπεχλιβανίδη στο τιμόνι το Καλαμάκι

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου 1-0 εκτός το Καλαμάκι

Abola Team 3