free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Κρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εν γένει εικόνα των παικτών του απέναντι στον Ήφαιστο Περιστερίου, παρουσιάστηκε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννη Κουσάνας.

 

 

Στις θετικές εμφανίσεις και φυσικά τα αποτελέσματα επέστρεψαν δριμύτεροι οι Τράχωνες αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στην έδρα του πρωτοπόρου Ηφαίστου Περιστε΄ριου.

Απέναντι στο ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα, έβγαλαν αντίδραση, πείσμα, πάθος, κι αγωνιστικότητα, στοιχεία, που τους έδωσαν τη δυνατότητα να αποκομίσουν ένα βαθμολογικό όφελος μετά τις δύο προηγούμενες ήττες που γνώρισαν από Δόξα Βύρωνα (1-0) και Αγία Παρασκευή (0-3).

Η εν γένει εικόνα της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τενχιθκό Γιάννη Κουσάνα, ο οποίος επιβράβευσε τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε μία ιδιαίτερα δύσκολη έδρα:

«Βγάλαμε αντίδραση μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και αυτό το στοιχείο με αφήνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Φανερώσαμε τις ικανότητές μας. Καταφέραμε να προηγηθούμε κι εφόσον κάναμε λίγο καλύτερη διαχείριση, θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να φύγουμε ακόμη και νικητές από την αναμέτρηση  Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα, που πραγματοποιεί εξαίσια πορεία στον όμιλό μας και σίγουρα καρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε. Σε αυτό το σημείο  θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την διοίκηση του Ηφαίστου Περιστερίου για την άψογη φιλοξενία»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μεγάλο τρίποντο για Ιάσονα!

Abola Team

Αρζένης: «Δύο και τρεις νίκες δεν μπορούν να κρύψουν τα προβλήματά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταμπουλίδης: «Πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν»