free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε!»

Στην κρίσιμη συνέχεια και το επερχόμενο παιχνίδι με τα Βριλήσσια, στρέφει πλέον την προσοχή του ο τεχνικός των Μελισσίων Δημητρης Μπουγάς μετά τον θρίαμβο επί της Λαύρας Αργυρούπολης.

 

 

Πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή της στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησαν τα Μελίσσια με την δύσκολη, όσο ιδιαίτερα πολύτιμη νίκη τους επί της Λαύρας Αργυρούπολης  με 1-0

Ο τεχνικός Δημήτρης Μπουγάς σε δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην αξία αυτής της επιτυχίας επισημαίνοντας, πάντως, ότι οι παίκτες του οφείλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, ώστε να αποκτήσει αντίκρυσμα το «τρίποντο» επί της Λαύρας Αργυρούπολης:

«Θεωρώ ότι πετύχαμε μία τεράστια σε αξία νίκη επί μίας πολύ δυνατής κι αξιόμαχης ομάδας, όπως είναι η Λαύρα Αργυρούπολης.

 Μία νίκη, που την θέλαμε πολύ και μα ςεπιτρέπει να ανασάνουμε βαθμολογικά. Εδώ που βριοσκόμαστε, πάντως, δεν μπορούμε να χαρούεμ για πολύ αυτή την επιτυχία μας, αφού ΄’ηδη στρέφουμε την προσοχή μα στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στα Βριλήσσια,. Ο προσεχής μας αντίπαλος, σαφέστατα έχει διαφορετικούς στόχους με την δική μας ομάδα, ωστόος, οφείλουεμ να προετοιιμαστούμε κατάλληλα και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για νίκη, ώστε να αποκτήσει αξία και να έχει αντίκρυσμα το «τρίποντο» που πήραμε κόντρα στην Λαύρα Αργυρούπολης. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

 

 

 

 

Related posts

Τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο απέκτησε το Παλαιό Φάληρο

Abola Team 3

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Συγχαρητήρια σε Ελπίδα και διαιτησία

abola10

Η Αλσούπολη κράτησε στο 0-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Abola Team 3