free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Μόνο την νίκη επί της Διάνα Ηλιούπολης «κρατάει» ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές. 

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνεχίζει να απολαμβάνει ο Άρης Πετρούπολης, χάρη στην δύσκολη και αγχωριτική του νίκη με 1-0 επί της μαχητικής Διανά Ηλιούπολης,.

Ο τεχνικός καθοδηγητής των «βυσσινί» Αλέξης Γκλεγκλές στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στο γεγονός ότι αυτή η νίκη ήρθε πολύ δύσκολα, στρέφοντας το βλέμμα του στην κρίσιμη συνέχεια και το επερχόμενο ντέρμπικορυφής κόντρα στα Πετράλωνα:

«Πήραμε μία δφύσκολη νίκη επί της Δίανα Ηλιούπολης, σ’ ένα παιχνίδι, όπου η απόδοσή μας δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα σαν την δική μας, που έχει θέσει κάποιους στόχους να κερδίζει ακόμη και στην μέτριά της ημέρα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αλέξη Γκλεγκλέ, για να προσθέσει :

«Η προσοχή μας πλέον, στρέφεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στα Πετράλωνα. Αν μπει κανείς στον κόπο και δει προσεκτικά την βαθμολογία θα διαπιστώσει ότι πρόκειτια για ένα ντέρμπι κορυφής. Εμείς ωστόσο δεν το βλέπουμε έτσι ακριβώς. Πάμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή κι αξιόμαχη ομάδα, σε μία αναμέτρηση το αποτέλεσμα της οποίας ακόμη δεν μπορεί να καθορίσει απολύτως πίποτε κι αυτό διότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο»

 

Πολλές οι απουσίες

 

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται στον Άρη Πετρούπολης η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της επερχόμενης αναμέρησης με τα Πετράλωνα.

Ο Δημήτρη; Θανόπουλος συνεχίζει την αποθεραπεία του στο κουντουπιέ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνετια η παρουσία του Ανδρέα Τσάτσα, οοποίςο απέναντι στην Διάνα Ηλιούπολης «κληρονόμησε» χτύπημα στο σαγώνι.

Όσον αφορά τον Γιόβαν Λάλα, ο έμπειρος στόπερ ενδέχεται από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, με την προοπτική να καλύψει το συντομότερο δυνατό το χαμένο έδαφος

 

Related posts

Τζώτζης: «Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΟ Ρουφ: «Μαζί την Κυριακή για παραμονή στη πρώτη θέση!»

Abola Newsroom