free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

H UNION EUROBANK 6-2 την FRIENDS CLUB

Σίφουνας η ποδοσφαιρική ομάδα της UNION EUROBANK για την 4η αγωνιστική του Ανεξάρτητου Εργασιακού Πρωταθλήματος, στο ματς που έγινε το βράδυ της Τρίτης 5/12/2017, νίκησε με σκορ 6-2 την FRIENDS CLUB.

Έτσι, το συγκρότημα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου συνεχίζει τρένο αφού μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. 

Η ομάδα της UNION EUROBANK που είχε και τρία δοκάρια καθάρισε την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο οπότε και προηγήθηκε με 4-0.

Το σκορ άνοιξε ο Θανασάη ο οποίος έκανε το 1-0 για την UNION EUROBANK. Ο Χίσο έκανε το 2-0, πάλι ο Θανασάη με σουτ επίσης το 3-0 και ο Ντοβλετάκης το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπουλούγαρης μείωσε σε 4-1, ο Σαρρέλης που επέστρεψε δριμύτερος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-1, ο Χίσο που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 6-1 ενώ, λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ο Πέττας μείωσε στο τελικό 6-2. Από τους νικητές που είχαν δοκάρι με τον Χίσο ακυρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο γκολ ως οφσάιντ που πέτυχε ο Θανασάη ενώ για την ομάδα της UNION EUROBANK οριζόντιο δοκάρι μετά από έξυπνο μακρινό σουτ είχε ο Σαχινίδης και κάθετο δοκάρι μετά από ευθύβολο σουτ ο Ίσσα.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Δημητρόπουλος, Κουτσόγιαννος, Ελευθερίου.

UNION EUROBANK (Κόουτς Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Καραγιώργος, Δημητρίτσης, Ντοβλετάκης, Χουζούρης, Ακπαρίδης, Λιόλιος, Μαντέλος, Σαχινίδης, Χίσο, Χωριανόπουλος, Θανασάη ενώ έπαιξαν επίσης οι Μητρογιάννης, Σαρρέλης, Γιαννόπουλος, Ίσσα, Καραγιαννίδης, Μίχος, Μπαντούνας, Σκαλίδης, Αλέξης Παπαδόπουλος. 

FRIENDS CLUB (Παναγιώτης Μοσχονάς): Τσιριγώτης, Μεσάρης, Συμεωνίδης, Φραγκιουδάκης, Τσόρακας, Ανδριόπουλος, Μπουλούγαρης, Γούλας, Κόκορης, Πέττας, Γκόγκας ενώ έπαιξαν επίσης οι Ρίζος, Καρακώστας. 

 

Related posts

«Πυροβολεί» η ομάδα της UNION EUROBANK που έκανε το 5Χ5!

Ρένος Γιαμπουράς

Πετάξαμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ

admin

Παλληκαρίσιο “διπλό” της Union Eurobank!

Abola Newsroom