free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Η παραίτηση Γιώργου Καλύβα από τον Ιάσονα

Μετά από έξι χρόνια παραίτηση ΓΙΏΡΓΟΥ ΚΑΛΎΒΑ από τον ΙΆΣΩΝΑ.

 

Ο επιτυχημένος coach εδώ και κάποιες ώρες αποτελεί παρελθόν για τον ΙΆΣΩΝΑ Αγ. Φανουρίου.

 

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: 《Μετά από μια μακρά πορεία μου στον ιστορικό σύλλογο (παιδικό, εφηβικό, ανδρικό ) πήρα την απόφαση να αποχωρήσω καθώς τόσο οι συνθήκες, όσο και τα πρόσωπα που καθορίζουν τις τύχες του συλλόγου άλλαξαν.

 

Στον ΙΆΣΩΝΑ θα θυμάμαι μόνο φίλους που στην διάρκεια τον έξι ετών αυτού του ταξιδιού συνεργάστηκαν μαζί μου με τα αποτελέσματα τα οποία όλος ο κόσμος του Αθηναϊκού Ποδοσφαίρου γνωρίζει.

 

Δεκατέσσαρά παιδιά μου αυτή την στιγμή απαρτίζουν την μεγάλη ομάδα, επίσης το παιδικό, εφηβικό ετοιμάζονται για το άλμα στα επόμενα χρόνια.

 

Καθρέπτης των προσπαθειών μου καθώς και κριτές οι αθλητές μου και οι γονείς αυτών.

 

Τα συμφωνημένα για το ροστερ της ομάδας, οι αλλεπάλληλες παρεμβάσεις, η διαφοροποίηση των στόχων καθώς και η αλλαγή φιλοσοφίας στο σύλλογο με αναγκάζουν να υποβάλλω την παραίτησή μου.

 

Και αυτό γιατί δυστυχώς το έργο των προπονητών, δεν κρίνετε ούτε εκτιμάτε από ανθρώπους που πραγματικά γνωρίζουν . Κρατώ για την συνέχεια την αμέριστη εμπιστοσύνη της πρώην προέδρου ΜΑΤΊΝΑΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑ- ΓΡΗΓΟΡΊΟΥ καθώς και σε όσους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας με πιστέψαν όλα αυτά τα χρόνια.

 

Το ταξίδι μου συνεχίζεται! Σας ευχαριστώ! 》

Related posts

Με Αντώνη Καρπούζα στο τιμόνι

Βασίλης Θεόκλητος

Η καινούργια παράταξη του Γαλαξία

admin

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης σε Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team