free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Κρατάμε την αυταπάρνηση και το πάθος»

Στο πείσμα και το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Περιστερίου, είναι τα στοιχεία που «κρατάει ο τεχνικός τη; Αλσούποης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία της στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε η Αλσούπολη ,με την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2  που απέσπασε απέναντι στον Φοίνικα Περιστερίου

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαίτζίδης στις δηλώσες που παραχώρησε, στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του τις δύσκολες στιγές και ειδικά από το χρονικό σημείο, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1

«Αυτό το στοιχείο που κρατάμε από την αναμέτρηση με τον Φοίνικα Περιστερίου, είναι η αυταπάρνηση και το πάθος που ανέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου, ιδιαίτερα απότη στιγμή, που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Ξεκινήσαμε την αναμέτρηση με τον ιδανικότερο τρόπο, αφού ευτυχήσαμε να προηγηθούμε μόλις στο 2’, ωστόσο στη συνέχεια δεν κάναμε καλή διαχείριση, δίνοντας το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να πετύχουν δύο τέρματα  και να προηγηθούν στο 41’ με 2-1.

Αυτό που μας μένει, είναι η αντίδραση που δείξαμε στο δεύτερο μέρος, όπου πεισμώσαμε, δημιουργήσαμε τις φάσεις για γκολ και καταφέραμε να φτάσουμε στυη ισοφάριση στο 90’.

Συνεχίζουμε με την ίδια θέληση την προσπάθειά μας, ευελπιστώντα ςνα φτάσουμε όσο ψηλόιτερα γίνεται»

 

   

 

 

 

 

Related posts

Πήρε… φωτιά η μάχη της ανόδου στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ!

abola10

Ιωάννου: «Στο ίδιο έργο θεατές…»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωαννου: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος