free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλογερόπουλος: «Οι παίκτες μου έβγαλαν τρομερό πάθος!»

Στους τομείς που χάρισαν στην ομάδα του την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Καλαμακίου, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αναγέννησης Πετρούπολης Σάκης Καλογερόπουλος.

 

 

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στην προσπάθεια, που επιχειρεί για την εξασφάλιση της παραμονής της στον τρίτο συναρπαστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πέτυχε η Αναγέννηση Πετρούπολης απέναντι στο Καλαμάκι με 1-0.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να «ανασάνει» βαθμολογικά και να αναρριχηθεί στην 11η θέση του ομίλου με 13 πόντους και το σημαντικότερο, ήρθε να τονώσει την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων, ενόψει της κρισιμης συνέχειας

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Σάκη Καλογερόπουλου στο «Αbola.gr»:

«Πήραμε μία πολύ δύσκολη, όσο και πολύτιμη νίκη απέναντι στο Καλαμάκι. Μία νίκη,την οποία θέλαμε πάρα πολύ κι έρχεται να μας δωσει ώθηση και να μας τονώσει την αυτοεποίθηση ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Οι παίκτες μου έβγαλαν τρομερό πάθος, διάθεση και αυταπάρνηση, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα, που επιθυμούσαμε και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι και αυτός ο τομέας ήταν ο πιο καταλυτικός, ώστε να φτάσουμε στο τρίποντο.

  Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην επόμενη δύσκολη αγωνιστική υποχρέωση , που μας περιμένει κόντρα στον Άγιο Δημήτριο . Θ απροετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο τ δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, απέναντι σ εμία ιδιαίτερα φιλόδοξη και ιστορική ομάδα».

 

 

 

 

 

Related posts

Συνεχίζει με Σταθόπουλο στο «τιμόνι» ο Γκυζιακός!

Μαντζούνης: «Προτιμάμε να μιλάμε με την απόδοσή μας στο γήπεδο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Βασιλάκης: «Η ομάδα μας ανταπεξέρχεται»

Kώστας Παλαιολόγος