free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Παντελής Σταθόπουλος ανέλαβε τον Γκυζιακό

Στον Παντελή Σταθόπουλο εμπιστεύθηκαν οι ιθύνοντες των «πορτοκαλί» το τιμόνι της ομάδας μετά την παραίτητη του Νίκου Γεωργακάκου.

 

 

 

Η εντός έδρας συντριβή που γνώρισε ο Γκυζιακός από τον Παπάγο με 1-5, σε συνδυασμό με τη χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας  επέφερε αλυσιδωτές εξελίξεις όσον αφορά την τεχνική ηγεσία των «πορτοκαλί»

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργακάκος έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης, η οποία έγινε αποδεκτή και μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

 «Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Νίκο Γεωργακάκο για την προσοφρά του στον σύλογο., Μας συνδέουν πολύ ευχάριστες αναμνήσεις, με αποκορύφωμα την περυσινή επίτευξη της άμεσης επανόδου στην Β’ Κατηγορία. Για εμάς παραμένει πάντα ένας φίλος» αρκέστηκε να δηλώσει ο Γενικός Αρχηγός του  συλλόγου Δημήτρης Καββαδίας αναφερόμενος στην λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Γεωργακάκο.

Οι ιθύνοντες του Γκυζιακού μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην επίτευξη συμφωνίας με τον Παντελή Σταθόπουλο.

 Πρόκειται για τον 38χρονο μέχρι πρότινος αρχηγό της Αθηναϊδας και από τους βασικότερους συντελεστές των δύο συνεχόμενων ανόδων της ομάδας της Κυψέλης στην Α’ Κατηγορία, ο οοίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προπονητική. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί, ότι ο Σταθόπουλος έχει αναλάβει από το ξεκίνημα της σεζόν την εκγύμναση των τμημάτων υποδομών της Αθηναϊδας. Πόστο το οποίο θα εξακολουθήσει να καταλαμβάνει παράλληλα με την τεχνική καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας του Γκυζιακού.

 Οι παραστάσεις αγώνων σε ανώτερες κατηγορίες, αλλά και το υψηλό κίνητρο διάκρισης, συνετλέσανα καταλυτικά,ώστε η διοίκηση των «οράνιε» να προχωρήσει στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απ΄τον Παντελή Σταθόπουλο.

Related posts

Τέλος ο Ατματζίδης από τον Άγιο Δημήτριο!

Kώστας Παλαιολόγος

Παίκτης της Αγίας Ελεούσας ο Καλαμοτουσάκης

Ετοιμάζει «μπαμ» ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος