free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Σύντομα θα ανακάμψουμε!»

Το σύνθημα για ανασύνταξη έδωσε ο προπονητής της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

 

 

Στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας υποχρεώθηκε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου χάνοντας εκτός έδρας με 1-0 από το ισχυρό κι αρκετά φιλόδοξο Καματερό.

Ένα αποτέλεσμα, που είχε ως συνέπεια το συγκρότημα των νοτίων προαστίων να υποχωρήσει  στην δεύτερη θέση παραμένοντας στους 26 πόντους και να δώσει τη δυνατότηα στη γειτονική  Κοψαχείλα να την προσπεράσει κα να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου με 267 βαθμούς.

Ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στο γεογνός ότι η ομάδα του διαύει ένα διάστημα μικρής αγωνιστικής «κοιλιάς», δίνοντας το σύνθημα για ανασύνταξη δυνάμεων

«Στο παιχνίδι με τον Καματερό παρουσιάσαμε σημάδια κόπωσης, τα οποία αναδεικνύουν και την αγωνιστική κοιλιά που διέρχεται η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, πολλές φορές καλούμαστε να αντιπαρέλθουμε του σκληρού κι αντιαθλητικού παιχνιδιού που επιστρατεύουν πολλοί αντίπαλοί μας 

Θα ξαναβρούμε τον ρυθμό μας όμως και σύντομα θα ανακάμψουμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε  κατάλληλα ενόψει του επερχόμενου αγώνα με τον Γ.Σ. Καισαριανής, ώστε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι και αποφαστικοί, προκειμένουννα επανέλθουμε στις νίκες.»

 

 

 

Related posts

Παπακώστας: Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις

abola10

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για την κάρτα υγείας

Abola Team