free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Kάλεσμα από Αήττητο ενόψει Χαλκίδας!

Ντέρμπι κορυφής έχουμε την Κυριακή στον 7ο όμιλο ανάμεσα στον Αήττητο και τη Χαλκίδα.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί. Ο σύλλογος των Σπάτων απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του ενόψει της αναμέτρησης.

Αναλυτικότερα:

«Πλησιάζει η μεγάλη ημέρα που θα φέρει αντιμέτωπες τις 2 πρώτες ομάδες, του 7ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής, τον Αήττητο Σπάτων, 1ο στην βαθμολογία με 19 β. και τον ΑΟ Χαλκίς, που βρίσκεται στην 2η θέση με 17 β..

Μετά το ατυχές αποτέλεσμα της Κυριακής στην Ραφήνα όλοι έχουν πάρει το μάθημα που έπρεπε και τα δίνουν όλα να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και την Κυριακή να είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο Ντέρμπι.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν την μεγάλη σημασία του αγώνα και θέλουν να δείξουν για άλλη μια φορά πως σε σωστά γήπεδα μπορούν να παίξουν την μπάλα που ξέρουν και να προσφέρουν ουσία και θέαμα στους φιλάθλους.

Η αξία της ομάδας της Χαλκίδας είναι γνωστή και με σεβασμό στην ιστορία της θα περιμένουμε με την γνωστή σε όλους φιλοξενία μας να δείξουμε πως και ο Αήττητος Σπάτων, πλέον γράφει την δική του ιστορία.

Ευκαιρία με το Ντέρμπι αυτό το γήπεδο Σπάτων να γεμίσει με τους φίλους της ομάδας μας και να γίνουμε άλλη μια φορά ο 12ος παίκτης.
Σίγουρα η ποιότητα και των δύο ομάδων, από την μία και η κρισιμότητα του αγώνα, από την άλλη, θα φέρουν και αρκετό κόσμο στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάτων, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Ευχή όλων μας να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».

Related posts

Πρόκριση και μεταγραφή με την απόκτηση του Καραμανώλη ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Δύο Κρητικά ντέρμπι την προσεχή Κυριακή στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Abola Team 2

«Κλείνει» στην Κηφισιά ο Καϊμακαμούδης

Abola Team 2