free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Κοιτάει» και Σπύρο Μπαξεβάνο η Ρόδος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Πάρη Ανδράλα στην τεχνική ηγεσία του Α.Σ. Ρόδος, από τους ανθρώπους της διοίκησης, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Οι άνθρωποι των «ελαφιών» θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, γι’ αυτό και εξετάζουν με μεγάλη προσοχή όλους τους τεχνικούς που τους προτείνονται, αλλά και αυτούς που έχουν ξεχωρίσει από μόνοι τους.
Η «δσπορ» αποκάλυψε τα ονόματα των Τίμου Καβακά, Παναγιώτη Τζαναβάρα και Πέτρου Μίχου, οι οποίοι βρίσκονται στην λίστα των «πρασίνων» της πόλης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος κοιτάει ακόμα μία καλή περίπτωση.
Ο λόγος για τον 46χρονο προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο που στις αρχές της σεζόν βρισκόταν στον πάγκο του Παναιγιάλειου.
Ο έμπειρος τεχνικός την προηγούμενη τετραετία δούλεψε στον Κισσαμικό Χανίων στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο του Μακεδονικού, της Ζακύνθου, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Αναγέννηση Επανομής.
Οι πληροφορίες της «δσπορ», αναφέρουν ότι ήδη οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος τον έχουν προσεγγίσει, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις του.

Related posts

Χώρισαν οι δρόμοι Καλαμάτας με Νάτση!

Abola Team 2

Ανανέωσαν Δήμιζας-Κότσι στην Τριγλία Ραφήνας

Ρένος Γιαμπουράς

Την Τετάρτη εκδικάζονται οι εφέσεις Αστέρα Αμαλιάδας,Hροδότου και Εθνικού

Abola Team 3