free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα!»

Στις πτυχές, που οδήγησαν την ομάδα του στον εκτός έδρας θρίαμβο επί του Ατρομήτου Μεταμόρφωσης στάθηκε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Νίκη Αλίμου με τον εκτός έδρας θριαμβό της επί του Ατρομήτου Μεταμόρφωσης με 3-1 εδραιώνοντας την παρουσία της στην δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου με 19 πόντους.

Μία επιτυχία, η οποία σημαδεύτηκε από την εκπληκτική απόδοση πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών κι έρχονται να αναδείξουν τα πλούσια προσόντα τους προς τέρψη του τεχνικού Νίκου Μανωλά.

Ο εορτάζων προπονητής των «κυανόλευκων» στις δηλώσεις που παραχώρησε,  εστίασε την δύναμη ψυχής, αλλά και στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών του:

«Πήραμε μία πεντακάθαρη νίκη απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ποιοτικό αντίπαλο, όπως ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και οι παίκτες μου έβγαλαν τρομερό πάθος και διάθεση, ώστε να κατακτηθεί αυτή η νίκη. Τα γκολ προήλθαν από ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από το εφηβικό μας τμήμα κι αυτό το στοιχείο μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, αλλά κι αισιόδοξους για το μέλλον αυτής της ομάδας, Ξεκάθαρος στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο δυνατό που θα μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά κάτω από υγιείς και στέρεες βάσεις» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Μανωλά, για να προσθέσει:

 «Τώρα η προσοχή μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηης με τον Κρόνο Αιγάλεω. Δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο και όλα τα απιψνίδια τα αντιμετωπίζουμε με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανο΄λυμε απόλυτα έτοιμοι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

 

 

 

 

Related posts

Με ανατροπή διατήρησε το αήττητο ο Γκυζιακός (3-2)

Abola Team

«Προσεκτικά και μετρημένα» το σύνθημα Παυλόπουλου στην Πέρα Κλουμπ!

abola10

Τσιάκαλος : «Να αξιοποιήσουμε το ταλέντο των ακαδημιών μας»

Kώστας Παλαιολόγος