free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μια ισοπαλία και μια νίκη για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΑ με ΕΠΣΑΝΑ-Αποτελέσματα Μικτών σε όλη την Ελλάδα

Με μια ισοπαλία και μια ήττα συνοδεύτηκαν τα εκτός έδρας ματς των Μικτών της ΕΠΣΑ με την ΕΠΣΑΝΑ.

Τα σημερινά αποτελέσματα των Μικτών Ομάδων ΠΑΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ της ΕΠΣΑ με τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ.ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο., είναι τα ακόλουθα:

ΠΑΙΔΩΝ    Ε.Π.Σ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  – Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ        1-1 

ΝΕΩΝ        Ε.Π.Σ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ         0-2 

 

Τα ματς των Μικτών της ΕΠΣΑΝΑ παρακολούθησε και ο γνωστός τεχνικός Τάκης Μακροδημήτρης. Μάλιστα η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ για την οποία σκόραρε ο Σπανός και είχε για κορυφαίο τον γκολκίπερ της Δόξας Άνοιξης Κόμκοτο, είχε μεγάλη ευκαιρία για νίκη στο 90′ με τον Σπανό, που αστόχησε προ κενής εστίας.

Επίσης η Μικτή Παίδων Πειραιά νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη της ΕΠΣΔΑ.

Την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και πιο συγκεκριμένα στον 12ο όμιλο, υπέστη η Μικτή ομάδα Παίδων του Ηρακλείου, καθώς παρ’ότι ήταν αρκετά καλύτερο και ποιοτικότερο, ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Λασιθίου!

Το συγκρότημα του Αντώνη Φραγκάκη μετρούσε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, δύο νίκες και μία ισοπαλία, όμως στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ηττήθηκε 2-1 από την ΕΠΣ Λασιθίου η οποία πήρε τη πρώτη της νίκη αλλά και τους πρώτους της βαθμούς καθώς μετρούσε τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Ηράκλειο ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή σε γκολ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 41ο λεπτό όταν ο Μερκούρι έκανε το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα του Ηρακλείου, από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 58′ ο Γκριτζάλης για το Ηράκλειο.

ΛΑΣΙΘΙ: Μανδουράρης, Ντίσα, Ζερβός, Στεφάνι, Λιοντάκης, Παπαδάκης, Μερκούρι, Γρηγοράκης, Κοπανάκης, Κουτούζος, Κηπούλας

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γαλανάκης, Γκριτζάλης, Τσέρος, Χασουράκης, Χαλκιαδάκης, Σπυριδάκης, Σαντοριναίος, Αμανάκης, Ρούκα, Σωμαράκης, Μαμουλάκης.

Related posts

Τριπλό “χτύπημα” από τη Λαύρα Αργυρούπολης!

abola10

Φιλίππου (Κηπούπολη): “Είχαμε τον έλεγχο” (vid)

abola10

ΕΠΣΑ: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου (16 και 17/4)

Abola Team