free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μηλιάς: «Βρεθήκαμε στο γήπεδο μόλις για 27 λεπτά!»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του κατέρρευσε αμέσως μετά το πρώτο γκολ του Αγίου Θωμά απέδωσε τα αίτια της εντός έδρας ήττας ο τεχνικός του Φωστήρα Ηλιούπολης Ανδρέας Μηλιάς.

 

 

Σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 3-2 από τον νεοφώτιστο Άγιο Θωμά υποχρεώθηκε ο Φωστήρας Ηλιούπολης. Μία ήττα, η οποία έφερε αρκετά πίσω το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων σε ό,τι αφορά τη προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ και πλέον άπαντες αναζητούν γιατρικό κυρίως στον νευραλγικό τομέα της ψυχολογίας που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο σωματείο, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Ανδρέα Μηλιά:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τον Άγιο Θωμά και καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0, χάρη σε δύο γρήγορα τέρματα. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι βρεθήκαμε στο γήπεδο μόλις για 27 λεπτά.

Στην συνέχεια δώσαμε χώρο στην αντίπαλη ομάδα και μετά τη φάση, που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, καταρρεύσαμε . Σίγουρα το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως σύνολο είναι το ψυχολογικό. Δεν γίνεται κάποιοι ποδοσφαιριστές να ξέχασαν το ποδόσφαιρο. Η ψυχολογία και ο δείκτης αυτοπεποίθησής μας βρίσκεται στο ναδίρ κι αναζητούμε τρόπους, ώστε να ξαναβρούμε την πίστη μας για την κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Φωστήρα Ηλιούπολης, για να προσθέσει:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας καινα μην κοιτάμε πίσω. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι, που έχουμενα δώσουεμ κόντρα σε μία ιδιαίτερα έμπειρη και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Πανερυθραϊκός.

Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατόν, ωστόσο, το έργο μας προβλέπεται αρκετά δύσκολο»

 

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Διάνα Ηλιούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Με επιτυχία η κοπή πίττας (φώτο)

abola10

Διπλό… ανάσα για τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου!

abola10