free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας»

Τα εύσημα στον κόσμο για την συγκλονιστική του συμπαράσταση, έσπευσε να απονείμει ο εορτάζων τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

Την εξαίσια πορεία της στον πρώτο όμιλο της Α’ Κταηγορία ςσυέχισε ακάθεκτη η ΑΕ Ηρακλείου με την επιβλητική της νίκη με 4-0 επί της Νέας Ιωνίας. Ένα παιχνίδι, όπου η απόδοση του συλλόγου των ορείων προαστίων κόντρα στην γειτονική ομάδα κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, με τον κόσμο να απολαμβάνει σπουδαίο θέαμα και να χειροκροτεί με θέρμη τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της αγαπημένης του ομάδας.

Ο εορτάζων χθες τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευε να εκθειάσει τον κόσμο της ομάδας για την ζωηρή και συγκλονιστική του στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που δείχνει στην ομάδα μας. Έχει αρχίσει να αγκαλιάζει την προσπάθεια που κάνουμε φέτος και αποτελεί τον έξτρα παίκτη της ομάδας μας. Το τρίπτυχο διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνεχίζουμε ενωμένοι, με ξεκάθαρο στόχο να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην επόμενη αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό, όπου θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Με νέο πρόσωπο τον Βασίλη Αντωνόπουλο σητν σύνθεσή της θα παραταχθεί η ΑΕ Ηρακλείου κόντρα στον Αθηναϊκό. Ο 18χρονος επιθετικός ξεπέρασε το σφίξιμο στην γάμπα που αντιμετώπιζε και φώναξε ετοιμοπόλεμος. Παράλληλα, ο Κώστας Κραψίτης ξεκινησε ατομικές προπονήσεις, έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για διάστημα ενάμιση μήνα, με ξεκάθαρη επιδίωξη να καλύψει το συντομότερο δυνατό το χαμένο έδαφος.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Η νίκη θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ 1-1 Τα στιγμιότυπα

admin

Έλειψε το γκολ στο ντέρμπι

abola10