free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρόκριση-θρίλερ για Αχαϊκή!

Τα βρήκε μπαστούνι για μια ακόμα φορά η ομάδα της Αχαϊκής απέναντι στον Ατρόμητο Πατρών για τα «προημιτελικά» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά τελικά προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι να πάρουν την πρόκριση με 4-3. Στην κανονική διάρκεια, αλλά και την παράταση η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι στο 1-1.

Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε στον 65’ ο Μπίτρας σε φάση διαρκείας, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε στο 90’ ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά. Η Αχαϊκή στο 70΄ είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 0-2 με τον Μπίτρα, ύστερα από ωραία ενέργεια του Καραγιάννη.

Στο 82΄ ο Ρουγκάλας, έβγαλε σε θέση βολής τον Τασόπουλο που δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Πάγκαλο, ενώ στο 86΄ ο Αλμπάνης που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έχασε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς. Στην παράταση πιο δυνατά μπήκε η Αχαϊκή χάνοντας καλή ευκαιρία με τον Καραγιάννη στο 96΄ και στο 98΄ με το πολύ καλό σουτ του Αλμπάνη να αποκρούει σωτήρια ο Σουτζόγλου σε κόρνερ. Μεγάλη φάση στο 103΄ έχασε ο Σπυρόπουλος για τον Ατρόμητο Πατρών από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μπινιέρης, Χριστόπουλος (90′ Τσάμης), Μανθόπουλος, Παπαστεργίου, Ρουγκάλας (84′ Μολφέτας), Μπελεζάκης (71′ Τσάλτας), Παπαγεωργίου, Μαντάς (77′ Τασόπουλος), Σπυρόπουλος, Αθανασόπουλος.

ΑΧΑΪΚΗ (Α. Γαβριλόπουλος): Πάγκαλος, Γερασιμόπουλος, Χαρικιόπουλος (77′ Κωνσταντινίδης), Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης, Κριμπάς (106′ Μητρόπουλος), Μπίτρας (85′ Αλμπάνης), Σταυρόπουλος, Αντωνόπουλος.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Σουτζόγλου (απέκρουσε ο Πάγκαλος)

Κωνσταντινίδης 0-1

Αθανασόπουλος 1-1

Μητρόπουλος 1-2

Μανθόπουλος 2-2

Καραγιάννης δοκάρι

Τσάλτας άουτ

Αντωνόπουλος 2-3

Σπυρόπουλος 3-3

Πατάπης 3-4

 

Πηγή: patragoal

Related posts

Ατομικό ο Παναγιωτάκης στον Ηρόδοτο!

Abola Team 2

Η Ευδοκία Καλυβιώτη Πρόεδρος στο νέο 11μελές Δ.Σ. του Χαραυγιακού

Τάσος Ζαφειρίου

Λάσπαντζη πήρε ο ΑΟ Παλαιόχωρας, αποχώρησαν Μάστορας και Ζουμπούλης

Abola Team 2