free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Κομβικό το ματς με Θεμιστοκλή»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω στάθηκε ο στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης.

 

 

 

Με ήττα 2-0 από τον Άγιο Δημήτριο συνέχισε ο Παράδεισος Αμαρουσίου τις υποχρεώσεις του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 Άπαντες στο συγκρότημα των βορείων προαστίων επιχειρούν να αφήσουν πίσω τους την αναμέτρηση του Μπραχαμίου και πλέον επικεντρώνονται στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία τους ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

Ένα παιχνίδι, το οποίο έχει αποκτήσει χαρακτήρα… τελικού για τον ιστορικό σύλλογο του Αμαρουσίου.

Κάτι, το οποίο διαφαίνεται και από τις δηλώσεις του Αλέξη Στούλη. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έσπευσε να σταθεί στην κρισιμότητα του επερχόμενου αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου θα οριοθετήσει ουσιαστικά και τους στόχους της σεζόν:

«Διαγράφουμε απ΄την μνήμη μας την αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο και πλέον η προσοχή μας εστιάζεται στο επόμενο ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κομβικό ματς, αφού από το αποτέλεσμα, που θα προκύψει, αναμένετια να οριοθετήσιε κατά μεγάλο ποσοστό και τους φετινούς μας στόχους. Σε περίπτωση κατά τη οποία κερδίσουμε, θα μπορούμε να αιθανθούμε πιο άνετα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, θα μπούμε στην διαδικασία του να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας»

 

 

Related posts

Μαντζούνης: «Μιλάμε με πράξεις κι όχι με λόγια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στο ντέρμπι του Μπραχαμίου, νίκησε η Θύελλα 1-0 τον Άγιο Δημήτριο-Η Μπάρτσα κλώτσησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες

Βασίλης Θεόκλητος

Στούλης: «Στόχος να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε!»

Kώστας Παλαιολόγος