free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Κριτήριο τα παιχνίδια με Άρη Καλαμακίου και Πανιώνιο Καισαριανής»

Στα δύο ιεπόμενα ιδιαίτερα καθοριστικά ματς στρέφει την προσοχή του ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος.

 

 

 

Την εκπληκτική φετινή του πορεία στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτο το Δάσος Χαίδαρίου με την ευρεία εκτός έδρας νίκη του επί της Δάφνης Αθηνών με 4-1.

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στους «πρασινοκίτρινους» να αναρριχηθούν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους και να ατενίζουν το μέλλον με ακόμη μεγαλύτεηρ αισιοδοξία.

Οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Δημήτρη Μαυρίκου είναι άκρως ενδεικτικές της γενικότερης φιλοσοφίας που διέπει το σωματείο των δυτικών προαστίων:

«Είμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό φεγγάρι κι αυτό φροντίσαμε να το δείξουμε και στην αναμέτρηση ,με τη Δάφνη. Για εμάς κριτήριο για τη συνέχεια, αλλά και την οριοθέτηση των στόχων μας θα είανι τα δύο επόμενα καθοριστικά παιχνίδια που μας περιμένουν με Άρη Καλαμακίου και Πανιώνιο Καισαριανής.  Εκεί θα φανεί τί … ψάρια πάμε να πιάσουμε.

Δύο παιχνίδια υψηλών απαιτήξσεων απέναντι σε ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα και σαφέστατα έχουν έντονο το στοιχείο του πρωταθλητισού, σε σνατίθεση με την δική μα ςτην ομάδα, η οποία τα πέντε τελευτάια χρόνια δεν είχε βιώσει τέτοιου είδους καταστάσεις. Το ευχάριστο είναι ότι πολλά μικρά παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας έχουν αρχίσει να προσρμόζονται στην νέα τάξη πραγμάτων και τα νέα δεδομένα που έχουν αρχίσιε να διαμορφώνοντια στην ομάδα μας και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το βέβαιο, είναι ότι κατά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο θα ενισχυιθούμε, ώστε να φανούμε στη συνέχεια ακόμη πιο ανταγωνιστικοί»

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Η Λαύρα Αργυρούπολης 1-0 εκτός τους Λέοντες

Abola Team 3

Ντέτσικας: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος