free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τεχνικό «δίδυμο» Δημόπουλου-Αθανασόπουλου στη Θύελλα Περιστερίου

Ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του συλλόγου Κώστας Δημόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Θόδωρος Αθανασόπουλος αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία τς ομάδας των δυτικών προαστίων.

 

 

Στην επιτυχημένη συνταγή του παρελθόντος οδηγήθηκαν στην Θύελλα Περιστερίου σε ό,τι αφορά το ευαίσθητο κομμάτι ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας

Συγκειρμένα, την απόλυτη ευθύνη στο αγωνιστικό «κομμάτι» απολαμβάνουν από κοινού ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής και «σημαία» της ομάδας Κώστας Δημόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου  Θοδωρος Αθανασόπουλος, που θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαζώρα.

Το γεγονός ότι στο παρλεθόν το συγκεκριμένο εγχείρημα είχε απόλυτη επιτυχία, αποτελεί θετικό προάγγελο, ειδικά από την στιγμή, όπου αμφότεροι έχουν αναλάβει την ευθύνη και των τμημάτων υποδομών. Με ξεκάθαρο στόχο τη δημιουργία ενός υγιού συνόλου, που θα απαρτίζεται σε συντριπτικό ποσοστό από γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Οι δηλώσεις του Θόδωρου Αθανασόπουλου ελίναι άκρως ενδεικτικές :

«Ξεκάθαρος στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, που θα απαρτίζεται από δικούς μας ποδοσφαιριστές και θα λειτουργεί κάτω απός τέρεες και υγιείς βάσεις, Πρωταρχικός  μας σκοπός είναι να δημιουργήσουμε ομάδα τη δεοδμένη χρονική στιγμή και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Το μεγάλομας στοίχημα, είναι να απορροφήσουμε παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μαςκαι να μπορέσουν να δείξουν το ταλέντο τους, βοηθώντας την πρώτη ομάδα»

Παράλληλα, λήφθηκε η απόφαση για όσο διάστημα το γήπεδο της Χωράφας δεν λειτουργεί, η ομάδανα δηλώσει έδρα το γήπεδο της Πετρούπολης, ώστε να αγωνίζεται σε πιο καλές ώρες.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Πήρε Σούρα ο Πανιώνιος Καισ.

Abola Team 2

Καπράλος: «Κομβικά τα τρία επόμενα παιχνίδια»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Δάρας έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Τσιόδρα

Abola Team