free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Να προσέξουμε τις λεπτομέρειες»

Στην ανάγκη η ομάδα του να βελτιώσει ορισμένα ζητήματα στην τακτική τηςα αναφέρθηκε ο τεχνικός της Τερψιθέας Κώστας Βλάχος. 

 

 

 

Με ήττα 3-1 από την φορμαρισμένη και πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή συνέχισε η Τερψιθέα τις υποχρεώσεις της στον πρώοτ όμιλο της Α’ Κταηγο΄ριας.

Ένα αποτέλεσμα που έφερε το νεοφώτιστο συγκρότημα των νοτίων προστίων κοντά στην διακεκαυμένη ζώνη με 10 πόντους.

 Η γενικότερη εικόνα της ομάδας ωστόσο αφήνει αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα στον τεχνικό Κώστα Βλαχο, ο οποίος τόνισε τα εξής:

 «Θεωρώ ότι απέναντι στην Αγία Παρασκευή παρουσιαστήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί, ωστός πληρώσαμε κάποια λάθη και δεν προσέξαμε τις λεπτομέρειες  που συνήθως κάνουν τη διαφορά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου. Μί ομάδα, εξίσου πολύ καλή, η οποία έχει εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την πλευρά μας προετοιμασζόμαστε κατάλληλα, ώστε να φανούμε ός το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες, που κοστίζουν βαθμούς και όσο κυλούν τα παιχνίδια να τις διορθώνουμε και να παρουσιαζόμαστε όλο και περισσότερο βελτιωμένοι.»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Διάνα: «Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις» (pic)

Γιώργος Ανανίδας

Βασίλακας και Καλαμαράς έκαναν τη διαφορά στο Μικρασιατικό!

abola10

Βενάκης «Πρόκληση το ματς με τα Πετράλωνα»

Kώστας Παλαιολόγος