free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Προετοιμαζόμαστε το ίδιο για κάθε παιχνίδι»

Ξεκάθαρος για τον τρόπο προσέγγισης της ομάδας του για την αναμέτρηση κόντρα στα Μελίσσια παρουσιάστηκε ο τεχνικός ηγέτης των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

Την εκπληκτική τους πορεία στον δεύτεορ όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισαν ακάθεκτα τα Βριλήσσια με τον θρίαμβό τους επί του Αστέρα Ζωγράφου.

Αποτέλεσμα, το οποίο έφερε την φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους και πλέον πολύ κοντά στις προνομιούχες θέσεις.

Μα το σημαντικό, αποτέλεσε επιβεβαίωση της ποιότητας που ξεχειλίζει στην φεινή ομάδα, η οποία αποδεικνύει εμπράκτως ΄τι έχει τη ικανότητα να κοιτάζει κατάματα όλους τους αντιπάλους ης, φανερώνοντας πολλές αγωνιστικ΄πες αρετές.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τα Βριλήσσια είναι αυτή κόντρα στα γειτονικά Μελίσσια, σ’ ένα παιχνίιδ με πολλές ιδιαιτερότητες, όπως συγκεντρώνουν πάντα τα παιχνίδια με γειτονικές ομάδες.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Γιάννης Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έδωσε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα

«Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στα Μελίσσια., Σαφέστατα το συγκεκρμένο ματς το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τ’ άλλα και δεν είναι για εμάς κάτι το ιδιαίτερο, επειδή τυγχάνει να είναι γειτονική ομάδα. Ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αυτό αποδεικνύει ηπολύ σμαντική νίκη που πέτυχαν απέναντι στην Λαύρα Αργυρούπολης, η οποία τους έχει τονώσει τη αυτοπεποίθηση. Από την πλευρά μας και κόντρα στις απουσίες που καλούμαστε να διαχειριστούμε θα πα΄με να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, αλλα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι»

 

Σημαντικές ελλείψεις

 Με αισθητές απουσίες στην σύνθεσή τους θα παραταχθούν τα Βριλήσσια απέναντι στα Μελίσσια. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη έχουν τεθεί οι τραυματίες  Θόδωρος Βουλκίδης, Γιώργος Καγιώργης και Δημήτρης Γκρέκος.

 ·         Τα ολόψυχα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Μότση για τον χαμό του σπουδαίου αθλητικού δημιουσιογράφου εξέφρασε σύσσωμο το Δ.Σ. τωβν Βριλησσίων και ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης, ο οποίος συνδέονταν με τον εκλιπόντα με μακρόχρονη φιλία.

 

 

 

 

 

Related posts

Α.Ο Γκυζιακός: Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν

Abola Team

Μπουγάς: «Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη…»

Kώστας Παλαιολόγος

Τον Ιάσωνα βράβευσε ο Δήμος Ιλίου στα εγκαίνια του γηπέδου των Ακαδημιών

Abola Team 3