free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Χλοψιούδης: «Μόνο νίκη με ΑΕ Περιστερίου»

Στην αναγκαιότητα κατάκτησης των τριών βαθμών απέναντι στην συμπολίτισσα ΑΕ Περιστερίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή Περιστερίου Πασχάλης Χλοψιούδης.

 

 

 

 Την αξιοσημείωτη πορεία του στον δεύτεορ όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Ηρακλής Περιστε΄ριου με την εκτός έδρας νίκη του επί  του Άτλαντα Κυψέλης με 1-0. 

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στο φιλόδοξο σωματείο των δυτικών προαστίων να αναρριχηθεί κι άλλο βαθμολογικά και να σκαρφαλώσει στην έκτη θέση με 14 πόντους. 

Ο τεχνικός Πασχάλης Χλοψιούδης στις δηλώσει;ς που παραχώρησε, στάθηεκ στην ανάγκη οι παίκτες του να φανούν το ίδιο συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, ώστε να ανταποκριθούν στο ύψος των περιστάσεων στο επόμενο γειτονικό ντέμρπι με την ΑΕ Περιστερίου: 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Άτλαντα Κυψέλης. Μία επιτυχία απέναντι σε μία αρκετά οργανωμένη ομάδα, σε ένα ματς, όπου οι παίκτες μου έδειξαν πολύ καλά δείγματα γραφής. Τώρα η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην ΑΕ Περιστε΄ριου. Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, όπως συγκεντρώνει το κάθε γειτονικό ντέρμπι. Από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για το καλύτερο. Χρειαζόμαστε μόνο την νίκη , ώστε να αποκτήσει αξία το σημαντικό «διπλό» που πηραμε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Άτλαντα Κυψέλης».

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (27 και 28/11)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (1/10) πρόγραμμα στην Αθήνα

Abola Team

Στιγμές και σκηνές απίστευτης βίας καταγγέλλει η Θύελλα Περιστερίου

Abola Team 3