free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Να αποδείξουμε στο γήπεδο τί αξίζουμε!»

Το στίγμα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου έδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Ένα από τα δυσκολότερα εμπόδια στην διάρκεια του φετινού «μαραθωνίου» του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ θα κληθεί να προσπεράσει η Κηπούπολη το απόγευμα της Κυριακής, αφού θα τεθεί αντιμέτωπη του εΆγιαξ Ταύρου.

Απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου και σύμφωνα με πολλούς το θεωρητικά μεγαλύτερο φαβορί για την άνοδο, το συγκρότημα των δυτικών προαστίων καλείται να πιστοποιήσει την εξαιρετική φετινή του παρουσία και να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό γίνεται.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Φιλίππου:

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό φεγγάρι και αυτό θέλουμε να συνεχίσει να συμβαίνει και στα επόμενα δύσκολα όσο και καθορισιτκά παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στο Άγιαξ Ταύρου.

Από την πλευρά μας αντιμετωπίζουμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση χωρίς κανένα άγχος και πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατόν. Αναγνωρίζουμε τον όγκο των δυσκολιών που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, δεδομένου ότι απέναντί μας θα έχουμε μία από τις κορυφαίες και ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας μας. Όμως για εμάς το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία να αποδείξουμε στο γήπεδο τί αξίζουμε! Αυτό που προέχει, είναι να περνάμε καλά και να ευχαριστιόμαστε τους αγώνες. Όποτε λειτουργούμε με αυτή την νοοτροπία μα ςβγαίνει πάντα σε καλό».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ραφαηλίδης: «Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια»

Kώστας Παλαιολόγος

Απαγορεύθηκαν και οι προπονήσεις!

Abola Team

Σπυράκης: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Kώστας Παλαιολόγος