free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωτοπόρο»

Στην ανάγκη η ομάδα του να κοιτάξει κατάματα την Αγία Παρασκευή, στάθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής. 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον πρώτο συγκλονιστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει το Παλαιό Φάληρο, το οποίο καλείται να υπερνικήσει ενα πολύ δύσκολο εμπόδιο, αυτό της πρωτοπόρου Αγίας Παρασκευής.

Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής, στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην ανάγκη η ομάδα του να φανεί αντάξια των προσδοκιών και να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στο πολύ δυνατό και φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων:

«Όλη την εβδομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι . Κλαούμαστε να ανταπεξέλθουμε στο ύψος των δυσκολιών, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και νιώθουμε έτοιμοι να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωτοπόρο.

Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας, ωστόσο, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και θα παλέψουμε για τη νίκη».

 

Εγχειρίστηκε ο Τοπάλι

 

Σε επιτυχημένη επέμβαση στον μηνίσκο υποβλήθηκε προ ημερών ο Μάριος Τοπάλι. Ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής του συλλόγου αναμένεται να παραμείνει εκτός δράσης για τον επόμενο ενάμιση μήνα και ήδη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Παράλληλα εκτός πλάνων του Γιάνν Γαζή έχει επίσης ο Μάνουελ Ρόκα, που υποφέρει από θλάση, ενώ εξαιρετικά δύσκολη κρίνεται η συμμετοχή του Νίκου Καρδαρά. Ο δυναμικός στόπερ αντιμετωπίζει τράβηγμα και υποβάλλετια σε αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει να τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τις ανάγκες της αναμέτρησης με την Αγία Παρασκευή.

 

 

 

 

Related posts

Ανάσα για την Πεύκη

Βασίλης Θεόκλητος

Σε αναζήτηση νέας ομάδας ο ταλαντούχος Πετράκης

abola10

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2-1

abola10