free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Να διατηρήσουμε τον υψηλό ρυθμό»

Στην ανάκγη η ομάδα του να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Την αξιομνημόνμευτη πορεία της στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ θα επιχειρήσει να συνεχίσει η Αλσούπολη, η οποία φιλοξενεί τον Ιάσωνα.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων, που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντισοτν Φοίνικα Περιστερίου θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει την εξαιρετική φετινή της παρουσία απέναντι σε μία φιλόδοξη ομάδα η οποία προ ημερών προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία.

Ο προπονητής Παναγιώτης Καλαϊτζίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η εν λόγω αναμέτρηση:

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία προ ημερών προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία κι αυτή η παράμετρος θα πρέπει να μας προβληματίσει αρκετά, δδομένου ότι πάντα τέτοιου είδους διαφοροποιήσεις μεταμορφώνουν τις ομάδες. Από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχημένες εμφανίσεις των δύο τελευταίων εβδομάδων, όπως φυσικά και τον υψηλό ρυθμό που έχουμε αποκτήσει. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, ενώ θέλουμε να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση»

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται το γεγονός της έλλειψης αγωνιιιτκών προβλημάτων

 

 

 

Related posts

ΔΗΜ. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: «Ο Άτταλος έχει φτιαχτεί για να σταθεί και ψηλότερα»

Abola Team

Ανανέωσαν και οι Κούρτι-Μαραβελάκης με τον ΠΟΨ

Λύγκος: «Να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο»