free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συσπειρωμένοι για το «διπλό» στη Ρόδο

Τα προβλήματα που προέκυψαν στον Α.Σ. Ρόδος μετά από την ήττα στο ντέρμπι με την Προοδευτική, δείχνουν να βάζουν σε νέα βάση τον σύλλογο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι Δημήτρης Γκάιδας και Παναγιώτης Μπεκιάρης που έχουν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πάρη Ανδράλα, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να έχουν στο μυαλό τους μόνο το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Α.Ο. Ζευγολατιού, προκειμένου να επαναφέρουν την ομάδα στις νίκες.
Τα προβλήματα συσπείρωσαν τα «ελάφια», που δείχνουν αποφασισμένα να αλλάξουν το κλίμα με την κατάκτηση του «τρίποντου» στο Ζευγολατιό.
Βέβαια η αναμέτρηση κρύβει παγίδες, όπως παραδέχθηκε στις ακόλουθες δηλώσεις που παραχώρησε ο Δημήτρης Γκάιδας:
« Είναι το πιο επικίνδυνο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι στιγμής και κομβικό για εμάς.
Συσπειρωμένοι, πειθαρχημένοι, με σεβασμό στον αντίπαλο και με πίστη στο αγωνιστικό μας πλάνο, θα πάμε στο παιχνίδι με στόχο την νίκη.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου».
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Τα «ελάφια» θα προπονηθούν και σήμερα στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου.
Οι Γκάιδας και Μπεκιάρης δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Μάρκο Παβίσεβιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και υποβάλλεται σε θεραπείες.
Εκτός ομάδας έχουν τεθεί οι Ζώνας, Σερτζίνιο, Τσόπελας και Πάλλας οι οποίοι δεν έδωσαν καν το «παρών» στην χθεσινή προπόνηση, αφού απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο με την ομάδα.
Όσον αφορά τον γενικό αρχηγό Χρήστο Κοτσομύτη, τη Δευτέρα η διοίκηση τού γνωστοποίησε ότι θα λυθεί η συνεργασία τους και απομένει μόνο η ανακοίνωση και στην περίπτωσή του.

Related posts

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εθνικού

Abola Team 3

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου (Κυριακή 28/5) στην Γ’ Εθνική-Αντίπαλοι Καραϊσκάκης και Αχαϊκή

Abola Team 3

Εγγραφές στην Θύελλα Καμαρίου ενόψει του 1ου SUMMER CAMP για νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2003-2008

Abola Team 3